2777
2789

منم این اشتباه و کردم  ی بار داغ دلم و تازه کردی 🤣

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور شده؟ 

یه کم کوتاه ترش کن یا با سشوار و اتو مو حالت بده که نیان تو ابرو چشت

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
من هر وقت زدم خوشحال بودم فرداش افسرده میشدم😂😂

دقیقا😂الان داغه نمیدونه چیکار کرده

فردا حالش دیدنیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

آره خودم آره ولی مامانم از اولش ناراضی بود هنوزم ناراضی میگه زشت شدی ولی خودم میگم خوب شده 

فردا میبینمت😊✋🏻

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…
من هر وقت زدم خوشحال بودم فرداش افسرده میشدم😂😂

نمیدونم چه سرٌیه😂😂😂😂

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

دست نزن دیگه 😑😑

عیب نداره بلند میشه 💔

غصه نخوریا🤣

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋