2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من از هفته ۱۵ پساری گزاشتم هفته ۳۷ درش اوردم 

گلم هفته ی15سرویکست چندبود؟خب وقت ک داشتی چرا سرکلاژ نکردی؟بعد طول سرویکست درطول بارداری هی کم وکمتر نشد؟استراحت مطلقی بودی یااستراحت نسبی؟ بچه ی گلت چن هفته ب دنیااومد؟کلا باوجودپساری مشگلی برات پیش نیومد مثلاعفونتی چیزی؟

ممنون میشم کمکم کنی ان شاالله خداعوض خیرت بده❤

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

گلم هفته ی15سرویکست چندبود؟خب وقت ک داشتی چرا سرکلاژ نکردی؟بعد طول سرویکست درطول بارداری هی کم وکمتر ...

سرویکسم ۳۰ بود.دکترم گفت پساری بهتر از سرکلاژه .طول سرویکسم تا اخر تو همون ۳۰ میلی متر موند .استراحتم درحدی بود که غذا درس نمیکردم پله بالا پایین نمیرفتم پیاده روی هم نمیکردم نزدیکی هم نداشتم .تا اخر بارداری عفونت اصلا نگرفتم ۳۷ هفته پساری رو در اوردم و۳۷ هفته و۳ روز بخاطر فشارخون بالا سزارین شدم الانم بچم ۱۰ روزشه .ببین عزیزم اصلا استرس نداشته باش به دکترت اعتماد کن دراخرم خدا هرچی بخواد همون میشه  

گلم هفته ی15سرویکست چندبود؟خب وقت ک داشتی چرا سرکلاژ نکردی؟بعد طول سرویکست درطول بارداری هی کم وکمتر ...

البته طول سرویکسم باسونوی شکمی ۳۰ بود دکترم خودش معاینم  کرد گفت از ۳۰هم کمتره 

البته طول سرویکسم باسونوی شکمی ۳۰ بود دکترم خودش معاینم  کرد گفت از ۳۰هم کمتره

مرسی گل من،قدم نورسیده هم مبارک ان شاالله خدابرات حفظش کنه😍این نوع استراحتی ک گفتی ینی استراحت مطلق؟حموم چن وقت ی بارمیرفتی؟

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

البته طول سرویکسم باسونوی شکمی ۳۰ بود دکترم خودش معاینم  کرد گفت از ۳۰هم کمتره

عزیزم مثلا تو خونه هم راه نمیرفتی؟ینی فقط تادسشویی میرفتی ومیومدی دوباره؟ینی همیشه درازکش بودی؟اگه مینشستی میزان نشستنت چقدبوددرکل روز؟آمپول برای تشکیل ریه ی جنین زدی اگه آره چن هفتگی؟

شرمنده چقدسوال پرسیدم

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

مرسی گل من،قدم نورسیده هم مبارک ان شاالله خدابرات حفظش کنه😍این نوع استراحتی ک گفتی ینی استراحت مطلق ...

حموم یه هفته یه بار میرفتم با اب ولرم هم دوش میگرفتم .توخونه کارای خودمو انجام میدادم اما جاروبرقی اینا نمیکردم بیشتر اوقات به پهلوی چپ دراز میکشیدم .۳۲ هفته ۶تا امپول ریه زدم ۳۵ هفته و ۲روز هم ۳تا دیگه امپول ریه زدم 

عزیزم مثلا تو خونه هم راه نمیرفتی؟ینی فقط تادسشویی میرفتی ومیومدی دوباره؟ینی همیشه درازکش بودی؟اگه م ...

اختیار داری عزیزم درکت میکنم منم خودم تو همچین موقعیتی بودم هر سوالی دلری درخدمتم

اختیار داری عزیزم درکت میکنم منم خودم تو همچین موقعیتی بودم هر سوالی دلری درخدمتم

دستت درد نکنه خداخیرت بده من بارداری قبلیم سرکلاژ کردم ولی این بارپساری گذاشتم حالا هرکی منو میبینه میگه ریسک کردی ک سرکلاژ نکردی وحلقه گذاشتی همه میگن حلقه ب اندازه ی سرکلاژ محکم نیس منم انقداسترس گرفتم ک نکنه خدایی نکرده نتونم تاآخر بارداری برم الانم بیشتر وقتادرازکشم فقط واس دسشویی وحمام ازجام بلندمیشم هیچ کاری هم انجام نمیدم بااین حال همش استرس اینودارم ک نکنه خدایی نکرده دچار زایمان زودرس بشم،آها موقع صبحانه ناهار شام ک بشه بین10تا15دقیقه فقط میشینم انقدنشستن ضرری نداره ب نظرت؟؟دارو چی مصرف میکردی؟من الان هفته ی24هستم

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫