گلپیچگ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 705 عنوان کسی میدونه ماشین ثبتنامی جریانش چجوریه 97 بازدید | 15 پست کسی ثبتنام کرده ب این زودیا 1400/05/29 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراناهیتا عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1871 الان ثبت نام نیست وثبت نام شروع شدثبت نام کن واگرشانست بالاباشه برنده میشی بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
گلپیچگ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 705 مشکل من اینه که نمیدونم چ روزایی ثبت نام میکنن میخاید ثبت نام کنید؟؟نمیدونی شرایطش چجوریه؟
آتنا_خانووم عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 5390 قرعه کشیه . اسم من که با ۱۴ بار نوشتن در نیوومده 😏 😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅♀️
مامانارشیا عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 3519 من ۲۵ بار ثبت نام کردم برنده نشدم🙄 خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
jمحمدومحیاz عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 1819 دوره ای هستش شوهرم میره تو کافینت ثبتنام میکنه ۳۵تومن میگیرن اگه اسمش تو قرعه کشی در اومد واسش پیام میفرستن 🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمانبره!🤍
شااادناز عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 1311 وااای قلبممم😍😍 بايد از تو پيج هاي ماشين تو اينستا زمانشو ميذارن اونجا ببيني مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
آتنا_خانووم عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 5390 دوره ای هستش شوهرم میره تو کافینت ثبتنام میکنه ۳۵تومن میگیرن اگه اسمش تو قرعه کشی در اومد واسش پیام ... چرا خودتون با گوشی رایگان ثبت نام نمیکنید ؟؟؟ 😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅♀️
شااادناز عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 1311 میخاید ثبت نام کنید؟؟ نمیدونی شرایطش چجوریه؟ نبايد ماشين به اسمتون باشه تو ٢ سال گذشته هم نبايد ماشين از ايران خودرو و سايپا گرفته باشيد مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
گلپیچگ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 705 دوره ای هستش شوهرم میره تو کافینت ثبتنام میکنه ۳۵تومن میگیرن اگه اسمش تو قرعه کشی در اومد واسش پیام ... شرایطی میگم. اگر در بیاد شرایطش چجوریه
گلپیچگ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 705 نبايد ماشين به اسمتون باشه تو ٢ سال گذشته هم نبايد ماشين از ايران خودرو و سايپا گرفته باشيد آهان
شااادناز عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 1311 شرایطی میگم. اگر در بیاد شرایطش چجوریه به قيمت روز هست يعني شما ثبت نام ميكني الان يه ١٠٠ تومن ميريزي مثلا سال ديگه قبل تحويل ماشين بقيه پولشو به قيمت همون موقع حساب ميكنن مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠