2777
2789

من هنوز سر این ماجرای مشاور کنکور تردید دارم خسته شدم از این همه اضطراب... 

تاپیکای قبلمو چک کنید متوجه میشید دردم چیه

دردتو نمیدونم ولی من خودم این راهو رفتم مشاوره های کنکور اکثرا چرتو پرت اسمشون مشاورست برا چاپیدن من ...

چندتا مشاور عوض کردی؟ 

من 6.7 تا عوض کردم دارم میمیرم از فشار درد رنج عصبانیت

یکی گرفتم الان اصلا نگفته از کدوم کتاب حتی برا عمومی بخون فقط تو برنامه نوشته درس و 1 و ستایش 1 ساعتم تایم گذاشته اخه تو ی ساعت من چی بخونم از اینا نامرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا مشاور عوض کردی؟ من 6.7 تا عوض کردم دارم میمیرم از فشار درد رنج عصبانیتیکی گرفتم الان اصلا نگفت ...

بین من بعد کنکورم رفتم یجا کار کنم

گفتن مثل این پکیجای درسی که تو تلوزیون تبلیغ میکنن و بعد یه هفته تمرین فهمیدم اینا مشاور واقعی نیستن صرفا پکیج رو میدن و طبق یک الگویی برای طرف برنامه میچینن و مشاوره میدن 

ینی هر چقدر میفروختن پورسانت میگرفتن 

زمان کنکورمم چون بکم رو مخ بودم کلاسای که میرفتم رئیس موسسه میگفت تو مشاور لازم نداری 😂

اما قبلش برای این پکیجای تلوزیون زنگ زده بودم قیمت خداتومن میخواست بهم بندازه مشاورش هم معروف بود سرورپور بزن تو اینترنت میاد یک ساعت صحبت کرد به چالش کشیدمش بعد وقتی فهمید بابام کارگره و من نمیتونم همه اون پکیجا رو بخرم اول گفت خوب تو سی دی فیزیک ۱۱هم رو بخر خریدم و بعد اون دیگه زنگ نزد قیمت سی دی پول یک کلاس کامل میشد 

اما خب اینطوری 

توی همون موسسه که کلاس میرفتم یه مشاور داشت مشاوره روانشناس بود ولی برنامه میداد با این حال بنظرم اونم چیز خاصی برای ارائه نداشت 

خلاصه مشاور بد نیست ولی توقع نداشته باش ازش که این تو رو رتبه برتر میکنه

بین من بعد کنکورم رفتم یجا کار کنم گفتن مثل این پکیجای درسی که تو تلوزیون تبلیغ میکنن و بعد یه هفته ...

توقع ندارم مشاور الانمم همینه ارشد مشاوره 

داره گفته تا دی ب برنامه آزمون ها میرسونمت 

ولی یکم نرمال نیس برنامش مثلا برا ریاضی جای اینکه بگه خب بیا از جلسه اول فیلم ببین میگ جاهای اسون درسنامه سختا فیلم اخه من چطور تفکیک کنم اینارو نمیشه ک 

دوره ای که میخوام برا ریاضی ببینم کلا 25 جلسس

25 جلسه چیری نیس من بیام سر و تهشم بزنم ریاضیمم داغون 

بعد برا ادبیات برا ستایش و درس 1 کلا 1 ساعت زمان گذاشته تو برنامه خب پدر صلواتی من چطور تو  ی ساعت اینو بخونم تازه مشخصم نکرده لامصب کتابشو نگفته از چ کتابی بخون 

حس میکنم خودم از این بیشتر میدونمو بلدم 

تو تاپیک قبلم گفتم چطور میخوام برنامه بریزم 

توقع ندارم مشاور الانمم همینه ارشد مشاوره داره گفته تا دی ب برنامه آزمون ها میرسونمت ولی یکم نرمال ن ...

من شیش سال پیش کنکور دارم نمیتونم برنامتو بفهمم یادم نمیاد چجوری بود فصلا تازه من ریاضی هم بودم

اما تو خیلی بلاتکلیفی از هر دو راه میمونی 

هدف تو و مشاور اینه که به آزمون قلمچی برسین 

اما دو تا راه متفاوت 

اگه میترسی حرف مشاور درست از آب در بیاد دلت پیش مشاوره یک هفته به شیوه مشاور درس یخون ببین مناسبه یا نه اگه خوب بود ادامه بده 

اگه نه پشیمونی نداری و میدونی برنامه ای که خودت چیدی رو میتونی هندل کنی برنامه خودتو بچین 

و اینکه چرا اینارو به مشاورت توضیح نمیدی که با همفکری هم برید جلو نه اینکه اون برنامه خودشو بچینه تو برنامه خودتو بچینی

من شیش سال پیش کنکور دارم نمیتونم برنامتو بفهمم یادم نمیاد چجوری بود فصلا تازه من ریاضی هم بودماما ت ...

خب چون ب حرفم اصلا گوش نمیده میگ این راه غلطه و اینا حالا منم این ی هفته رو میرم باهاش هرچند میدونم ممکنه تایم از دست بدم اگ دیدم ب درد نخورد بیخیال میشم 

آره عیب نداره بجاش ذهنت آزاد میشه و راهت روشن

اصلا هر مشاوری گرفتم ی ایرادی داشت خسته شدم 

میخوام این دفعه ب خودم اعتماد کنم اگرم آخرش ب نتیجه نرسیدم ک بنظر خودم میرسم حداقلش میدونم ب حرف دلم گوش کردم ن حرف 4 تا ادم دوزاری اه 😑 💔 

اصلا جهنمم باشه خودم میخوام بخونم 😂🥴