2777
2789
عنوان

#کرونا دلتا لطفن هرکی اصلاع داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 61 پست
خب بستگی داره اولا ک اتاقت و وسایلت کامل باید جداباشه  برای اونا هم اول همه چیز ضدعفونی کنن د ...

ممنون

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
خدا رو شكر بله  ولي من كرونا دلتا نگرفته بودم عادي اللنم خيلي استرس دارم كه نكنه بگيرم چون پار ...

استرس ایمنی بدنو میاره پایین،استرس بگیری اگ بعدش کرونا بگیری دوبرابر زجرمیکشی

و مشخص نیست اگ دلتا بگیری اصلا اذیت بشی یا ن،خیلیا عستن سری دوم خیلی کمتراذیت میشن

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور و حمام بخار برای کسیکه ریه اش درگیره خیلی خطرناکه .

ضمنا رمدسیویر داروی پرعارضه ای هست ، فقط کساییکه بستری شدن میتونن استفاده کنن وگرنه قبل اون نباید استفاده بشه ، خونریزی داخلی میاره . 

ممنون خودمم امید ندارم خوب بشم دیر متوجه شدم

ای وای چرا امید نداری؟

مورد داشتیم با هفتاد درصد درگیری ریه خوب شده.

تازه سنش هم بالا بوده.

لطفا با آرامش و امید بیماری رو بگذرون. مایعات زیاد بخور. سوپ های مقوی بخور. هفتاد بار هم سوره حمد بخون.

متاسفانه منم از دیشب حالم بده .از یکی از دوستام گرفتم. از دیشب کمر درد شدید و استخوان درد تب و لرز ...

منم مثل شما همه علائمایی ک دارم قابل تحملن شدید نیستن تازه دارو هم میخورم به نسبت بهترم میشن حالا لازمه برم سی تی؟ 

❄️