2777
2789

سلام کسی دیدین بدون علائم کرونا دلتا داشته باشه و فقط ریه اش رو درگیر کرده باشه ؟

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
ندیدم

ممنون من هیچ علائمی نداشتم فقط چند شب تنگی نفس شدید دارم رفتم دکتر و سیتی اسکن شدم و فهمیدم زده ب ریه هام اینم چون علائمی نداشتم پیشرفت کرده الانم حالم بده

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین چیزی امکان نداره ک بدونه هیچ علائمی ریه درگیربشه

ن تب ،ن بدن درد،ن سرفه،ن حالت تهوع،ن گلو درد ،هیچی نداشتم فقط چند شب تنگی نفس داشتم

ممنون من هیچ علائمی نداشتم فقط چند شب تنگی نفس شدید دارم رفتم دکتر و سیتی اسکن شدم و فهمیدم زد ...

تنگی نفس

تب

درد قفسه سینه

بدن درد

سردرد شدید

سرفه

اینا حتما یکیشون حداااقل با درگیری ریه هست

یه توصیه مهم دارم برات،به شکم درازبکش روزی چندبارحدود ی ساعت هربار،خیلییی موثره

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...
تنگی نفس تب درد قفسه سینه بدن درد سردرد شدید سرفه اینا حتما یکیشون حداااقل با درگیری ریه هست ...

گفتم ک قفسه سینه ام درد گرفته،تنگی نفس دارم ،دکتر فقط برام شش ناب نوشته و چرک خشکن و امپول تقویتی بنظرت دیگه چیا بخورم؟

گفتم ک قفسه سینه ام درد گرفته،تنگی نفس دارم ،دکتر فقط برام شش ناب نوشته و چرک خشکن و امپول تقو ...

بخور ابجوش و جوش شیرین بده 

استادم ک کرونا گرفته بود میگفت عالیه

ان‌شاءالله زود حالت خوب بشه 💗

No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍