2777
2789

تو اینستا یه کلیپ دیدم یه کلیپ از یه فیلم افغانستانی..ک خواننده روش اهنگ خونده بود ...راجعب ظلم به دختر ها..ک به زور میخواستن شوهرش بدن دختره فرار کرد و باباش دنبابش کرد خفه ش کرد...

ای خداااا....کی ظلم تموم میشه

کی این همه بدبختی تموم میشع...

الانم ک ریختن تو افغانستان..

خدایا  دلم کبابه برای زنا و دخترای افغان ..خیلی مظلومن

همون لحظه دخترمو نگاه کردم دلم گرفت بغلش کردم همینحوری اشکام میومد‌..خدایا آینده ایرانم چی میشه

خدایا کمک کن...به حق امشب همه ی مشکلات تموم بشن ..همه خستن...همه غمگینن...خدایا روزای بد تموم بشن❤️

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش میموندن و از کشورشون دفاع میکردن 

مگه ما ۸ سال جنگ نداشتیم؟

چطور ارتش ۳۰۰ هزار نفری نتونست در مقابل ۷۵ هزار دووم بیاره!

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
کاش میموندن و از کشورشون دفاع میکردن  مگه ما ۸ سال جنگ نداشتیم؟ چطور ارتش ۳۰۰ هزار نفری نتونس ...

مرداشون ک هیچی...زنا شون قوی تر عمل کردن

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
فعلا که مصیبت کشور خودمون فاجعه تر از افعانستانه کرونا کل کشور رو برداشته داره تارومار میکنه از غم و ...

همه ی اینا ...بخدا از صب تاشب خبرای بد....

همه ی اینا ...بخدا از صب تاشب خبرای بد....

هروز خبر فوت یا بیماری یکی از نزدیکان و دوستان رو میشنویم هرروز باید دعا کنیم که معجزه بشه فلانی از آی سیو بیاد بیرون .هرروز تنمون داره میلرزه وروز به روز بدتر از قبل😢😢