2777
2789

فامیلیم خسروشاهی🤣🤣🤣🤣هرکی میشنوه میگه این دختره حتما پولداره..گحالا این دختره پاکت بستنی لیس میزنه..

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اسمت پانیذ نیست🤨

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولئا بود اسمت؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
معمولا اینجا کسی فامیلشو نمیگه 🤔😂

نه بابا من کل زندگیم وسط سایت فقط شمارم مونده

شمارم۰۹۳۹.... بقیشو نمیگم خودتون پیدا کنیدددد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اگه اسمتم سارینا باشه لو رفتی

من کل زندگیم وسط سایته فقط شمارم مونده خخخخخخ

شمارم اولش ۰۹۳۹

آخرش ۶۴۱۴

دیگ بقیشو خودتون پیدا ‌کنید

اولئا بود اسمت؟

تو شناسنامه اره ولی جا ئ هست گ

مامان‌بزرگ مسیحی هست منتها ننم تغییر دین داده بابام هم مسیحی نی

میگم آتیه صدام کنید خخخخ

تو که گفتی وسطشم بگو😂🤣

دیگ اونو زیادتون میشه

منم پاکت بستنی لیس میزنم این نشونه گرا بودنه؟ البته ته کارتم ۲۰ تومن دارم 😂😂😂

نه نشونه بدبخت بودن خخخخخ

تو که گفتی وسطشم بگو😂🤣

ما فامیلامون انقد چوس کلاسن مطمئنم یکیشون تو سایت نیست🤣🤣🤣خخخخ.....

ما فامیلامون انقد چوس کلاسن مطمئنم یکیشون تو سایت نیست🤣🤣🤣خخخخ.....

حالا من زیاد خسروشاهی دیدم فاطمه نسترن هما 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹