2777
2789
عنوان

چرا دندونم بی حس نشد؟

68 بازدید | 9 پست

الان دندون پزشکی بودم ینی مجبور شدم خیلی دندون درد داشتم دکتر 6/7 تا امپول بی حسی زد همه دندونام لب و دهنم فکم همه بی حس شد بجز اون یدونه دندون ک درد میکرد. اخر گفت بلندشو برو فردا بیا دیگه بیشتر از این نمیتونم بی حسی بزنم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عفونت کرده عزیزم

باید چرک خشک کن بخوری دردش ام با مسکن کنترل کن 

بعد برو دندونپزشکی سریع بی حس میشه

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
منم چن مدت پیش برا دندونیم ک به شدت درد میکرد رفتم هرچی بی حسی زد بی حس نشد ولی چن روز پیش برا دندون ...

اونی که درد داشته عفونت کرده برا همین بی حس نشده

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
بعضی ها با بی حسی بی حس نمیشن .خواهر منم اینطوره

اخه پارسال دندون فک بالامو درست کردم بی حس شداین پایینه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
چون عفونت کرده عزیزم باید چرک خشک کن بخوری دردش ام با مسکن کنترل کن  بعد برو دندونپزشکی سریع ...

از دیروز چرک خشک کن میخورم 

اره ولی چون راهی نداشت برا درست کردنش و باید میکشیدم یعنی دردش بعد کشیدن هزااار برابر شد خیلی بد بود

وای خدای من. من ک راضی نمیشم ب کشیدن. 

اره ولی چون راهی نداشت برا درست کردنش و باید میکشیدم یعنی دردش بعد کشیدن هزااار برابر شد خیلی بد بود

برا من یه مقدار تراشید ینی ببین چقدر تحمل کردم من دردو.