2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیة الکرسی بخون با ده تا سوره اخلاص

اسپند دود کن

انشالله چشم حسود کور

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

نه چشم خوردم

خب پس بشین با این افکارت زندگی کن

فکر کن فقط تو خوشکلی

همه کارو زندگیشون رو ول کردن تو رو چشم بزنن

دیگه بهتر از تو نیست توی دنیا

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
همش تاپیک میزنی بی پولیچرا چشمت بزنن😂

چشم شاید ولی زخم زبون آره

چرا بقیه رو ناراحت میکنید

شوخی هم جا و مکان مناسب خودشو داره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

چشم شاید ولی زخم زبون آرهچرا بقیه رو ناراحت میکنیدشوخی هم جا و مکان مناسب خودشو داره

شوخی نکردم

کاملا جدی گفتم

خب یا باید خوشگلی باشی یا پولدار که چشمت بزنن

کیو دیدین به خاطر بی پولی چشم بزن؟؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شوخی نکردمکاملا جدی گفتمخب یا باید خوشگلی باشی یا پولدار که چشمت بزننکیو دیدین به خاطر بی پولی چشم ب ...

شاید خوشگله

شایدم دلایل دیگه داره فقط اینا نیست که

شوخی نکردمکاملا جدی گفتمخب یا باید خوشگلی باشی یا پولدار که چشمت بزننکیو دیدین به خاطر بی پولی چشم ب ...

همه تو این جامعه بی پولن کسی بخاطر این مورد چشم نمیخوره 😂🙌

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آیة الکرسی بخون با ده تا سوره اخلاصاسپند دود کنانشالله چشم حسود کور

مرسی 💕

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
همه تو این جامعه بی پولن کسی بخاطر این مورد چشم نمیخوره 😂🙌

چرا فکر میکنی همه بی پولن؟!