2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بچه های فامیلمون گرفت گلوش درد میکرد و بدن درد شبیه سرماخوردگی 

یکی دیگم با همین علائم فقط بدن دردش شدید تر بود گناهی گریه میکرد بدنم درد میکنه 

معمولا بچه ها راحت تر میگذرونن دوره بیماریو اما مراقبشون باشیم تک و توک پیش میاد اذیت شن وکارشون به بیمارستان بکشه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

عزیزم ما خانوادگی متاسفانه کرونا گرفتیم تو خونمون با وجود کرونا من فقط ماسک میزدم بقیه راحت😑😑دخترمم ۳ روز تب کرد واسهال داشت هممون هم درگیری ریه داشتیم بعد دکتر گفت بجه ها میگیرن اما خفیف

دختر ۷سالم‌و پسر ۵سالم‌گرفتن هر کدوم ۳روز تب، اسهال و سرفه و عطسه

کرونا دلتا گرفتن؟ دختر منم 6 سالشه تب و سرفه داره چهار روزه؟ یعنی کروناس. خیلی نگرانم شما خودتون درگیر نشدید عزیزم؟

دخترم دنیامه
تبش چند درجه بود عزیزم؟ 

گلم الان حتی یه علایم هم کروناست .دخر من تب کرد دوروز .قبلش هم چونوبچه هست نمیتونه کامل بگه دهنشو نشونومیداد میگفت درد میکنه .بعد استفراع دوبار بعد ابریزش بینی عطسه سرفه .درد موقع دستشویی .خدا نیاره خیلی سخت .ازمایش هم دادیم گفتن کرونا نیست ولی زنداداشم پرستار بخش کروناست گفت حتما کرونا بوده ازمایشش منفی کاذب بوده حتما چون از دخترم مادرم شوهرم و زنداداشم گرفت

کرونا دلتا گرفتن؟ دختر منم 6 سالشه تب و سرفه داره چهار روزه؟ یعنی کروناس. خیلی نگرانم شما خودتون درگ ...

بله دلتاس مام خانوادگی گرفتیم

حتما ببرش دکتر دارو بده بهش

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند