2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی ب عروس اول وآخر نداره هرکی بیشتراحترام بزاره عزیزتره این نظرشخصی منه  

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره

حتی ربطی ب نسبت فامیلی ام نداره خودم عروس آخرم ولی احترام دارن واحترام میزارم.جاری سومم غریبه چون احترام میزاره احترام میبینه جاری دومم دخترداییمه وبرادرزاده داییمه چون احترام نزاشت باهاش خوب نیستن اولی ام برادرزاده زن داییم اونم همینطوره 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
حالا واقعا دليلش چيه

دلیلش تو خانواده مامانم اینه که عروس آخری زن بچه ته تغاری خانواده هست مادربزرگ و پدربزرگم بیشتر دوسش دارن 😂 

تو خانواده بابامم به همه احترام میزارن اما این عروس آخری تو یه شهر دور زندگی می‌کنه و زن دوم عموم میشه چون عموم طلاق گرفته . بعد بازم چون این عموم راه دور هست کلا و اون موقع هم که اینجا بود آشپزیش خوب بود و کلا مادربزرگم پسر دوست هست 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

نه بابا 

طفلی عروس اول باید راه و آسفالت کنه برای عروسای بعد

چون خانواده پسر هنوز عروس داری و مراسمات و توقعات رو بلد نیستن فکر میکنن دختره پرتوقعه

از طرفی هم هنوز درک جدا شدن زندگی پسرشونو ندارن و همه اینا وظیفه عروس اوله که روابط رو مشخص کنه

در نتیجه بیشتر باهاش چالش دارن

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
دلیلش تو خانواده مامانم اینه که عروس آخری زن بچه ته تغاری خانواده هست مادربزرگ و پدربزرگم بیشتر دوسش ...

راستی یه دلیل دیگه هم تو خانواده مامانم می‌تونه این باشه که مادربزرگ و پدربزرگم با ازدواجشون موافق نبودن زورشون به داییم نرسید . چون که عروس مال یه منطقه ای از شهرمون هست که آدمای خوبی نیستن اکثرا ولی زنداییم و خانوادش فوق العاده هستن  اینجوری شد که اون یکی داییم زنش عزیز تر شد 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️