2777
2789
عنوان

خانما واسه رشد موهام چیکار کنم؟

717 بازدید | 24 پست

موهام ۲ ساله پسرونه زدم الان از شونه هام ۳ سانت پایین تره احساس میکنم خیلی کم رشد میکنه دلم موهای بلند میخواد چندوقت پیش شوهرم گفت تو موهات بلند نمیشه دلم شکست خیلی رسیدگی میکنم همه کارا رو کردم ولی اصلا تغییری نکرد شما چیکار میکنین واسه موهاتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الوورا به نظرم خوبه میگن رشد مو رو زیاد میکنه 

من به ابروهام میزنم خیلی راضیم سریع درمیاد😆پیشنهاد میکنم هر چیزی رو که امتحان میکنی یه مدت ادامه بده تا نتیجه ببینی 

بعد اینکه اگه اینستا داری پیج گیسوکمند و سوگند خیلی میتونه کمکت کنه sogand care hair-Gisokamandha 

تلگرام هم داری پیج sogand و بزن تجربه ی خیلیاس به شدت توصیه میکنم بدردت میخوره👌

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

الوورا به نظرم خوبه میگن رشد مو رو زیاد میکنه  من به ابروهام میزنم خیلی راضیم سریع درمیاد😆پیش ...

من چن ماهه آب پیازو تست کردم

ولی چیزی حس نکردم 🥺

الان دیگه خیلیی عجول تر شدم دلم میخواد یه چیزی باشه فوری معجزه کنه

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 

برای رشد شنیدم انجیر خوبه 

اما یه کاری  که همین تابستون انجام دادم و فوق العاده نتیجه داد اسنشال اویل بود بخاطر استرس بسیار موهام ریزش پیدا کرده بود بعد روغن درمانی ریزش موهام از یه مشت بعد حموم رسید به چند تا دونه کاملا حس میکنم ریشه موهام محکم شد

کاری که باید بکنی : یه قطره روغن نعنا /یه قاشق مربا خوری روغن نارگیل و یه قاشق مرباخوری روغن رزماری (ترجیحا این روغنا رو از روغن گیری ها بگیرین نه بسته بندی کارخونه ایشونو) اینارو قاطی کن با نوک انگشتا ماساژشون بده کف سرت و ساقه مو هربار یه ساعت قبل حموم  بزن وبعد بشور بعد دوسه هفته نتیجه رو میبینی عالیه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
باید تو غذا بریزم بخورم؟

تو ابمیوه شیر ماست و اب و غذا همش میشه ولی تو ماست و شیر نمیشه خوردش 😑من دم میکنم میخورم ولی تلخه 

میگفتن برا موهای سفید خوبه باورت میشه من یدونه موی سفید داشتم تا اونو خوردم از ریشه مشکی شد نصف تارش مشکی نصفش سفید😐😂

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️