2777
2789
عنوان

خانما واسه رشد موهام چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 24 پست
الوورا به نظرم خوبه میگن رشد مو رو زیاد میکنه  من به ابروهام میزنم خیلی راضیم سریع درمیاد😆پیش ...

من هم اسنشال اویلو از پیج سوگند یاد گرفتم 

به شمام پیشنهاد میکنم یه سر به پیجش بزنی ماسک موهای فوق العاده کارامدیو معرفی میکنه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن ماهه آب پیازو تست کردم ولی چیزی حس نکردم 🥺 الان دیگه خیلیی عجول تر شدم دلم میخواد یه چیزی ب ...

به نظر من که هر چیزی بالاخره یه مدت زمان میخواد واسه نتیجه اب پیاز بوشم غیرقابل تحمله 😑سخت میره 

چیزای فوری به نظرم فقط این مکمل گرونان مث هیرتانین و شوگربیرو...

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

عزیزم منم موهام وز شده چیکار کنم ؟ روغن ارگانم‌ میزنم

با شونه چوبی شونه کن اگه موخوره داری کوتاه کن یکم 

از اب داغ استفاده نکن ماسک مو داخل حموم خوبه 

اول پایین موهاتو شونه کن که گرش وا شه بعد بالا 

از سشوار و رنگ و .. اگه استفاده میکنی قطع کن 🙌

به نظر من که هر چیزی بالاخره یه مدت زمان میخواد واسه نتیجه اب پیاز بوشم غیرقابل تحمله 😑سخت میره&nbs ...

اصن جدا از بوی پیاز

چشاام اینقدرر میسووووزه خیلیی بده

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
عزیزم منم موهام وز شده چیکار کنم ؟ روغن ارگانم‌ میزنم

موهای منم وز بود باید ببینی موهات کم ابه یا کم پروتئین 

من یه بار ماسک (تخم مرغ(ترجیحا زرده چون موهام خشک بود) + روغن زیتون یا نارگیل +ماست) زدم ۴۵ دقیقه گذاشتم بمونه این هم از ماسکای مورد علاقمه وز موهامو کم کرد و ریزشو قطع 

ماسک تخم مرغ موهاتو پروتئن تراپی میکنه و ماست اب رسانی یک باز درهفته کافیه بزنی 

من چون جنس موهام خشکه همیشه قبل حموم نیم ساعت هم شده روغن میزنم به موهام (یا همین اسنشالی که گفتم یا روغن سیاهدانه که بسیار تو کم کردن موی سفید هم کمک میکنه البته طبعش گرم وخشکه اگه طبعت گرمه زیاد استفاده نکن)

ماسک موی داخل حموم شون  هم خوبه البته حوصله میخواد تو حموم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه باید بذاری بمونه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
میگن چون خیلی سنگینه باعث ریزش میشه /:

وا اکثرا برعکسشو میگن واسه خیلیا رویش و ضخامت اورده 

البته شاید به بعضیا نسازه و اینکه خیلی از چیزا اولش ریزش میاره مثلا روغنا بعد اوکی میشه

وا اکثرا برعکسشو میگن واسه خیلیا رویش و ضخامت اورده  البته شاید به بعضیا نسازه و اینکه خیلی از ...

😦😦 واقعا رویش هم داشته !!!!

لازم شد یه تایپک بزنم ازشون کمک بگیرم 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :)