2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم درست ولی ی زن متاهل ک میاد با ی مجرد دوس میشع و خیانت میکنع ب همه کسش چی اون چرا ب شوهرش و بچه ...

اون یا هرزس یا واقعا از سمت همسرش تامین نمیشه.

ولی اون مردی که همسرش همه نوع سرویسی بهش میده اون چرا انقدر سریع وا میده 

یعنی چی هزینه کمتره

مثلا یکیش اینه که هر رابطه جدیدی که شکل میگیره و بهم میخوره خانم ها آسیب بیشتری میبینن و تو خیانت تو مردا بیشتر جنبه جنسی داره ولی تو زنا جنبه عاطفی برای همین خیانت که معمولا بدون تعهد متقابل هست براشون هزینه زیادی داره

کاربر آقا هستم
از دایی عمو پدر خودم  همسرم  همکار  اصن هر مردی که دوروبرم دیدم

همش همینا بودن متظورم وارد زندگیت بود کسی بودع ک بهت بد کرده باش و نارو این حرفا حتما بوده ار

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
اون یا هرزس یا واقعا از سمت همسرش تامین نمیشه. ولی اون مردی که همسرش همه نوع سرویسی بهش میده اون چر ...

چون تنوع طلبن .دست خودشون نیست .مثل بچع کوچولو که خونش پر اسباب بازیه اما وقتی میره فروشگاه بازم میخواد چون رنگی منگی تره واسش

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
مثلا یکیش اینه که هر رابطه جدیدی که شکل میگیره و بهم میخوره خانم ها آسیب بیشتری میبینن و تو خیانت تو ...

دقیقا منظورم اینه مردا خیانتشون ۹۰ درصد جنسیه 

زنا ۹۰ درصد عاطفی و کمبود محبت 

از نظر من مردی که خانومش مشکل داره تو رابطه کاش زن دوم بگیره ولی خیانت نکنه

چون تنوع طلبن .دست خودشون نیست .مثل بچع کوچولو که خونش پر اسباب بازیه اما وقتی میره فروشگاه بازم میخ ...

اخه تو سن کم باشن میگیم تازه اول کارن اونایی که از سی گذشتن و مرد هستن دیگه چه شونه

اخه تو سن کم باشن میگیم تازه اول کارن اونایی که از سی گذشتن و مرد هستن دیگه چه شونه

مردا تو هر سنی از بچه هم بچه ترن .....

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
خب اون دیکه مریص تنوع طلبه ببین همسرمن قبلا عاشق ی دختره میشه خانوادش مخالفت میکنن دختره ازدواح میکن ...

هر شخصی بدیش و بی ذاتیش و خیانتش و بی ادبیش و کثیف بودن ش و طنوع طلبیش فقط ب شخص خودشع نمیشع با کلمه همه ب بقیع توهین کنیم چ خانوم چ آقا حالا من 22 سالمه  کاری ندارم ولی ادم خوبم دیدم بدم دیدم خانوم خیلی خیلی خوبم دیدم و بدم دیدم و آقای خیلی خیلی خوبم دیدم و بدم دیدم، مشکب اصل ی خود خانوماس ک زود گول میخورد من دیدم گول ثروت گول پول و خیلی چبزای دیگ 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
همش همینا بودن متظورم وارد زندگیت بود کسی بودع ک بهت بد کرده باش و نارو این حرفا حتما بوده ار

صدرصد مثلاً همسرم  

ما اوایل ازدواجمون عاشقانه همو دوست داشتیم 

هیچ مشکلی هم نداشتیم .دوست دختر سابقش بهش پیام داد ریختن روهم در صورتی که من از اون خانوم خیلی خیلی سرتر بودم 

و الان واقعا اعتمادم از دست رفته 

صدرصد مثلاً همسرم   ما اوایل ازدواجمون عاشقانه همو دوست داشتیم  هیچ مشکلی هم نداشتیم .دو ...

عزیز اگه شوهرت میخواست میتونست خط شو عوض کنه 

خدا لعنت کنه اینجور زنا رو که زندگی بقیه رو بهم میریزن

اون زن بیماره به نظر شما که یه مردی خودت چندشت نمیشه از یه زن متاهل 

من 22 سالمه و مجردم کاری ب متاهل و مجردش ندارم اصن 

همون دگ راجب همه ام همین میشع دگ اون بیماره و مشکل خانواده گی اصل نسبی و غیرش بستگی داره😂

چ مردش چ ز ناش 

هر شخصی بدیش و بی ذاتیش و خیانتش و بی ادبیش و کثیف بودن ش و طنوع طلبیش فقط ب شخص خودشع نمیشع با کلمه ...

با این چیزایی ک گفتبن من نظرم عوص نمیشه همه ی اقایون ی جای کارشون میلنگه اساسی