2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست

باور کنین من بیشتر از زنا متنفرم تا مردا با اینکه خودم زنم چون خیلی خودشونو کوچیک میکنن آبروی همه ی زنا رو میبرن به زور خودشون قالب مدتی متاهل میکنن درحالی که می‌دونن مرد یک موجود تنوع طلبه و زود جذب میشه

عزیز اگه شوهرت میخواست میتونست خط شو عوض کنه  خدا لعنت کنه اینجور زنا رو که زندگی بقیه رو بهم ...

همسرم دوستدارم 

حتی ب تازگی برام ی خونه زده ب نامم 

ولی این شک لامصب از دلم بیرون نمیره که نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یا هرزس یا واقعا از سمت همسرش تامین نمیشه. ولی اون مردی که همسرش همه نوع سرویسی بهش میده اون چر ...

از سمت همسر تامین نمیشع باید بره  100 نفر دیگ  کجای اسلام و مسلمونی اومده 😁

و اون خانومی ام ک شوهرش اونجوری میکنه ب قول شما همه چی تموم ولی وا میده اون از ریشه خراب  و کج بار اومده و انسان هوس جووو ک هوس زنو مرد نداره

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
من 22 سالمه و مجردم کاری ب متاهل و مجردش ندارم اصن  همون دگ راجب همه ام همین میشع دگ اون بیمار ...

منم نظرم اینه که خوب و بد همه جا هست 

ولی کاش مردا یه لحظه ناموس خودشونو بذارن جای اون زن 

همسرم دوستدارم  حتی ب تازگی برام ی خونه زده ب نامم  ولی این شک لامصب از دلم بیرون نمیره ...

اگه دوست داره شک نکن عزیز واسه آرامش دل خودت بخدا از بعضی زنا سر حد مرگ متنفرم

صدرصد مثلاً همسرم   ما اوایل ازدواجمون عاشقانه همو دوست داشتیم  هیچ مشکلی هم نداشتیم .دو ...

خوب این چ ربطی ب همه مردا و اقایون دارع  این عمل شوهرتون ربطی ب چن میلیون مرد و آقا وپسر نداره و دلیل نمیشع ک، اون خودش مشکل دار بوده

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
با این چیزایی ک گفتبن من نظرم عوص نمیشه همه ی اقایون ی جای کارشون میلنگه اساسی

خوب اون دیگ ب افکار خودتون بستگی داره شنیدین ک میگن کافر همه رو ب کیش خود بندارد 

این مربوط ب الان ودیروز نیست،از ازال همین بوده و هرجا خدا توزندگیمون کم رنگ.شده این اتفاقا هم بوده،واینکه متاسفانه امارخیانت خانمها زیاد شده...من یه مردم وهیچ کدوم منو نمیشناسید اگه بگم بالای چندده نفر بمنوامثال من پیشنهاد دادنباورمیکنین....ریشه همه مشکلات بی خدایی هست..

کاربراقا...
خوب اون دیگ ب افکار خودتون بستگی داره شنیدین ک میگن کافر همه رو ب کیش خود بندارد 

اره شنیدم ولی درمورده من صدق نمیکنه من ازخودم خبردارم شماهم ازحودنون ولی من درکل میگم هیچ مردی خوب نیست همه برای ازار ادیت خانوما هستن

این مربوط ب الان ودیروز نیست،از ازال همین بوده و هرجا خدا توزندگیمون کم رنگ.شده این اتفاقا هم بوده،و ...

کاملا موافقم هر جا یاد و وجود خدا کم رنگ شد گناهان کبیره بیشتر میشه 

شما همیشه عادت داری ب همه ب زور بفهمونی ک خوبی مثل بقیه اقایون نیستی؟

افکار شما متاسفانه و سرگذشته تون دگ جای واسع حرف وحقیقت نمونده خواهر حتما ت گذشته مشکلاتی داشتید دگ همه رو ب ی چشم میبینید من شاید از شما سن م کم نر باشه من متولد 77 هستم کاری ندارم ولی ادم خوبم هنوز هست منظور من این بود کجای متن نوشتم من خودم خوبم 😁😂😂

البته خداروشکر تا الان ک خودم گرفتم و انسان بودم یعنی فقط  اسم انسان روم نبود و کارها و غیرع رو سعی کردم مث انسان باشع انسان خیلیه ولی انسان بودن خیلی حرفیه