2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا مستاجر دارم من سخت نمیگیرم شکر کرایه همه چی سر وقت و مثل خانواده هستیم بعضی صاحب خونه ها انگاز دشمن خونی هستن ندیده ها

🌷من یک دخترم شاید ظریف باشماما ضعیف نیستمدرونم آشوب و غوغاستاما رویم میخندد🌹
من دو تا مستاجر دارم من سخت نمیگیرم شکر کرایه همه چی سر وقت و مثل خانواده هستیم بعضی صاحب خونه ها ان ...

خیلی خوبه که احترام متقابل باشه. هم اونا احترام میذارن هم شما.🌺💚

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

الهی آمین

من فقط چند ماه مستاجر بودم،ولی همیشه میگم خدا از صابخونه ام نگذره منه تازه عروس انقد اذیت کرد.

الهی همه مستاجرا به زودی زود خونه دار بشن

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
من دو تا مستاجر دارم من سخت نمیگیرم شکر کرایه همه چی سر وقت و مثل خانواده هستیم بعضی صاحب خونه ها ان ...

خدایی صاحبخونه ماهم آدم خوبیه خداخیرش بده همیشه سلامت باشه ب حق همین شب عزیز ولی ادم خونه مال خودش باشه چیز دیگس

تاپیک اخرم تا اخر بخونین یه آمین بلند بگین

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چچجوری؟

من ۱۱ساله مستاجرم.امسال قبل محرم نذر نمک کردم.گفتم فلان مبلغ نذر نمک میکنم واسه خونه دار شدن .باورت نمیشه صبحش نمک روخریدم غروبش رفتیم خونه فالنامه کردیم.دیروز پخش کردم نذرمو

من پارسال روز وفات امام رضا آش رو پختم ک باید هفت سال پخته بشه ب حرمت همین شب قسم درست یک هفته بعد از  ماه صفر زمین خریدیم الآنم هیچ کارش نکردیم ولی حالا استارتر زده شد