2777
2789

من رشتم علوم ورزشیه ، بعد میخواستم بدونم ک کسی از نزدیکاتون هست ک تو این رشته موفق باشه ،  و اینک کسی میدونه که از دانشگاه روزانه به آزاد انتقالی میدن یا نه،؟

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقالیو نمیدونم ولی بله ۲نفر تو خونوادم خیلی موفقن

میشه بگی چیکار میکنن؟

چکار کردن که موفق شدن؟

منم متاهلم دوست دارم زود به شغل برسم ، و اینک واقعا نیاز دارم

میشه بگی چیکار میکنن؟ چکار کردن که موفق شدن؟ منم متاهلم دوست دارم زود به شغل برسم ، و اینک واقعا ن ...

یکیشون معاون فدراسیونه ورزش

و یکی دیگشون مدیر اجرایی ستاد ...+ باشگاه داره 

اولی خب ارشد داره خبرندارم دکتری هم گرفت یا نه

دومی ارشد داره

تلاش،زحمت،صبر ۳  رمز موفقیت😊 تلاشتو کن بقیشو بسپر دست اون بالایی

مخالفی ریپ نزن مرسی اه 
یکیشون معاون فدراسیونه ورزش و یکی دیگشون مدیر اجرایی ستاد ...+ باشگاه داره  اولی خب ارشد داره ...

من دیگ تا لیسانس میتونم بخونم ، اونم به سختی 😑

موفق باشن انشالله ، برا منم دعا کنین♥️😓

گفتم بالا .یکیشون مربی هم هست اما اصلا نمیره باشگاه، یجور سرمایه گذاری کرده مربی استخدام کرده

موفق باشن ،اره عزیزم خوندم بالا، منم میخوام تو چن رشته مربیگریمو بکیرم ولی کرونا فعلا مزاحم شده ،