2777
2789
عنوان

حرف مامانمو گوش کنم یا حرف دلمو

402 بازدید | 25 پست

من گوشیم سامسونگ مدلjهستش

بعد ۵ سال دیگ هنگیی اینا پیدا کرده 

ناراحت بودم نامزدم گف برات یه ایفون ایکس میگیرم

الان مامانم باهام دعوا گرفته شما نزدیک ازدواجتونه کلی خرج داره اون بچه واس چی براش خرج میتراشی مبدا بگیری

ولی من واقعاا دلم ایفون میخواد

چیکار کنم؟ب نامزدم بگم ب خودت فشار نیار نخر؟

نامزدم پولدارم نیس ولی چون میدونه من این گوشیو دوسدارم داره برام‌میگیره

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

الان دو دلم چ غلطی کنم

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرته

ایفون چیه که این همه پول داد براش

بعدم از الان باید یاد بگیری حواست به جیب شوهرت باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

به حرف مامانت گوش کن فقط خودت رو برای شوهرت عزیز کن بگو دلیلش رو بزار فکر کنه لطف کردی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

از من بهت نصیحت حالا که خودش گفته اصلا نه نیار و بذار بخره

اگه نمیتونست بخره اصلا بهت نمی گفت

الان مراعات کنی روال زندگیت همین میشه 

بعدا به مامانت بگو من گفتم نگیره خودش سوپرایزم کرده خریده

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

آیفون نگیر ولی یه گوشی جدید و مناسب تر بگیر،هم یه فکر خودتون باشین و هم به فکر همسرتون که فشار بهشون نیاد (در ضمن از همین الان اجازه ندین مادرتون یا هرکس دیکه ای تو زندیگتون دخالت کنه،صرفا یه پیشنهاده)

از من بهت نصیحت حالا که خودش گفته اصلا نه نیار و بذار بخره اگه نمیتونست بخره اصلا بهت نمی گفت الان ...

من بهش گفتم دلم ایکس میخواد اونم گف باشه