2777
2789
عنوان

حرف مامانمو گوش کنم یا حرف دلمو

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش گفتم دلم ایکس میخواد اونم گف باشه

خانومای عزیز یادتون باشه اگه یه مرد خواست براتون چیزی بخره بذارین بخره...حتما پولشو داره که میگه...دلتون واسه مردا نسوزه...خرج الکی نتراشین ولی بی خرج هم نباشین...حاضرم قسم بخورم کسی که خرج نداره ارج نداره...ارزون نباشین

کسی که تو خرج عروسیش مونده چرا باید چهل میلیون پول موبایل بده که امکان داره بدزدنش؟ از دستش بیفته خو ...

کی گفته ما تو خرج عروسی موندیم؟😐

مامان اینجوریه

گف کلی خرج داره بهش فشار نیار

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
گوشی بخر  گوشی ای که هنگ میکنه اعصاب نمیذاره برای ادم  ولی منبودم بشخصهیه گوشی نسبتاخوب ...

ایفون ایکس دارن ۱۴ تومن

خوبه ها

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
اگه پولشو داره یه موبایل درحدع چهار پنج تومن بخر بقیشم طلا بخر

اخه تازگی برام دستبندو انگشتر خریده

14تومنه؟  بخر بابا  من فکر کردم خیلی بیشتره

نه نوش ک دیگه نیست

استوک هست در حد نو همین حدودا حالا دوتومن بیشتر شاید

من از حرف مادرت و اینکه گفتی پولدار نیست این برداشت کردم

عب نداره😘