یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی که کرونا داره فاویپیراویر و اسپرین رو باید حتما بخوره در کنارش هم ویتامین زیاد تجویز میکنن تب و لرز ادامه پیدا بکنه تاوانکس باید بخوره ریه درگیر بشه رمدسیویر
فامیلای ما رفتن ختم 8 روز گذشته زنگ زدیم به همه تا الان 90 نفر کرونا گرفتن یکیش پدر مادر خودم جالبه من از این ختم خبر نداشتم وگرنه پدرمادرمو با طناب میبستم که نرن هرکاری بدونن من مانع میشم مخفیانه انجام میدن!!
خیلی بستگی به درصد درگیری ریه تون داره تجویز دارو اگر ریه تون درگیر نشده بعد روز هفت و هشت علائم می تونی توی خونه درمان رو طی کنی الان داروهای کرونا و ضد ویروس سه چهار روز اول علائم تاثیر داره بعد اون بی تاثیره اگر درگیری ریه بالای بیست درصد باشه رمدسیور تجویز می کنن
صبح که بیدار میشدم صبحانه عسل و نون یعنی اشتها نداشتماما اجبار مبکردمخودمو. انجیر هممیخوردم.قبل از ناهار یه دمکرده بابونه میخوردم .ناهار سوپ گوشتمیخوردم. یا بلدرچین توش نخود ولوبیا
میریختم توش. بعد از قرص ناهار ویتامین سی و آ. یک روز دیگش ویتامین سی و بی یکروز دیگه ویتامین سی و ای و دی رو هفته ای یهبار میخوردم. عصرا هم آب هویجو میوه .شبا دم کرده اویشن.قبل از خواب همشیر گرممیکردمعسل و پرش دارچینمیریختم