2777
2789
عنوان

به نظرتون این کارم خونه مادرشوهرم زشته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حالا کاری نکردم خونه مادرشوهرم ولی خیلی کم پیش میبینم مادرشوهرم که زن تمییز و زحمت کشی هست بهش کمک میکنم البته فقط در حد جمع کردن سفره و ظرف 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

در حد ظرف شستن کمک کن دیگه اونم گناه داره خسته میشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
با چادر خیلی سخته و ماشین ظرفشویی داره

خب چادر چیه لباس بلند بپوش

باور کن ما با تاب شلوار میشیم😐😑

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

من که برام مثل مرگه جایی که شب میخوابم موقع کار کردن پختن شستن جمع و پهن کردن خودمو قایم کنم یا به روی خودم نیارم. 

اگه برای یک وعده دعوت بودی کارت بد نبود ولی وقتی چند روز اونجایی مادرشوهرت چه گناهی کرده کارش چند برابر شده اگه کمی درک داشته باشی یه گوشه ی کار رو میگیری هم خودت احساس بهتری داری هم میزبان

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀