2777
2789
عنوان

به نظرتون این کارم خونه مادرشوهرم زشته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 89 پست

والا من مهمونم بیاد خونم زنش بخوره من سفره رو جم کنم بهم بر میخوره تو ک دیگ عروسشونی حتمممااا ازت توقع دارن اصن خیلی زشته آدم بخوره بعد دوقدم بره اونورتر ک براش جم کنن 

شما كه خودتون خانواده بسيار مذهبي هستين ميدوني كه در اسلام چقدر به جايگاه مادر واحترامش اهميت دادن ا ...

اره اپنه

ولی جدا تحت تاثیر قرار گرفتم و ایندفعه برم جبران میکنم

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من کلا به تاپیکت شک دارم

میگی آخونده و استیکر خنده میزاری بیشتر قصد سرکوفت زدن و مسخره کردن داری انگار

بعد اخوند ها اکثرااا خودشون احترام به مادر واجب میدونن جلو مادرهاشون کار انجام میدن اونوقت شما میری ۳روز میخوری و میایی؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اخ الهی قربون شوهرم بشم من.خونه مادر شوهرم کلی کار میکردم بیگاری یعنی با حاملگی و تو ماه نه ماهگی.بعد زایمانم از خونه مادرم رفتم اونجا ۲۳ روز بود زایمان کردم سزارین چون ظرفاشو جمع نکردم بشورم ب من غذا نمیداد.شوهرم ساعت ۵ از سرکار میومد من دیگه دیدم نمیشه ادم تازه زایمان کنه هم انتظار کار داشته باشن هم گشنه بمونی گفتم اومدیم خونه. از اون پس شوهرم نمیزاره زیاد کار کنم

والا بنده خدا هم بپزه هم بیاره هم جمع کنه هم بشوره

بخدا رومیخوادد😂من باشم معذب میشم 

من خونه ی مادرشوهرم هرده روز یه بار میرم یه روز میمونم هم میشورم میپزسم جارو میکنم همه کار میکنم مگه اون نوکر منه 

اره اپنه ولی جدا تحت تاثیر قرار گرفتم و ایندفعه برم جبران میکنم

الان مادرشوهرت وقتي مهمون نامحرم داره و چادر سر ميكنه چجوري كار ميكنه تو خونش؟

بهترين راه اينكه يه پرده پارچه اي براي اشپزخونه بزنين هم مادرشوهرت راحت ميشه هم خودت راحتتري

از اين پارچه هاي زير پرده اي سفيدها قيمتي هم نداره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
کارم نکردی یه تعارف بکن مثلا بگو اگر کاری بود بهم بگین 

این دیگه فحشه رسما🤣🤣

مثلا میبینه ظرف هست واسه شستن بگه اگه کاری داشتی بگو؟

خب میبینه ظرف هست بخاد میشوره گفتن نمیخاد..حالا مادر شوهر بگه بیا ظرفا رو بشور بهش برمیخوره دیگه حتما.آدم نیتش کمک کردن باشه قطعا کار همیشه هست.کمک کردن در آشپزی..سالاد درست کردن..چایی ریختن یا چندتا میوه شستن...

😂😂😂😂 نه بابا شوهرم خیلی حساسه آخونده😂😂 ولی واقعا تحت تاثیر حرفای دوستان قرار گرفتم😀

وقتایی که نمیدونی چه رفتاری درسته خودت رو دقیقا بزار جای اون شخص اونوقت میفهمی چه کاری درسته..خودتو بزار جای میزبان.