2777
2789
عنوان

دکلره در ماههای اول بارداری

830 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من این ماه دکلره کردم ، دوبار هم رنگ فانتزی زدم ، بعد چند وقت فهمیدم باردارم و خبر نداشتم، حالا چی کار کنم ؟ عذاب وجدان دارم، برا بچه اتفاقی نمیفته؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
خب شما میدونی که تو اقدامی... چرا اینکارو میکنی انشالله که چیزی نمیشه

فکر نمیکردم باردار شم تاریخ رابطه ام اصلا تو تاریخ تخمک گذاریم نبود تا ه از این ماه میخواستم دارو مصرف کنم که فهمیدم خودم باردار شدم 🥺

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکردم باردار شم تاریخ رابطه ام اصلا تو تاریخ تخمک گذاریم نبود تا ه از این ماه میخواستم دارو مص ...

خوشبحالت. این یعنی خدا چقد دوشتت داره . دوماهه اقدامم . خبری نیست که نیست

خوشبحالت. این یعنی خدا چقد دوشتت داره . دوماهه اقدامم . خبری نیست که نیست

عزیزم منم دو ماه اقدام کردم باردار نشدم بعد رفتم دکتر داروی تخمک گذاری گرفتم قرار بود ماه سوم که پریود شم مصرف کنم که دیگه پریود نشدم و داروهامم بی مصرف موندان شا االه شما هم باردار میشی عزیزم

عزیزم منم دو ماه اقدام کردم باردار نشدم بعد رفتم دکتر داروی تخمک گذاری گرفتم قرار بود ماه سوم که پری ...

دکتر به شما چی کفت؟ 

راستی چند سالته منم دوماهه اقدامم این ماه سوممه. یه هفته مونده به موعدم

دکتر به شما چی کفت؟  راستی چند سالته منم دوماهه اقدامم این ماه سوممه. یه هفته مونده به موعدم

عزیزم من ۳۶ سالمه و بارداری اولمه، منم دقیقا ماه سوم اقدام دکلره کردم باردار بودم و خبر نداشتم دکتر دعوام کرد که چرا موهاتو رنگ کردی

منم تو‌اقدامم. وقت دکلره دارم امروز و استرسی شدم

تورو خدا اگه تو اقدامی و نرفتی دکلره نرو دکتر منو کلی نگران کرد دستیارش بهم گفت نذر کن برا بچه ات، در حالی که من اصلا نمیدونستم باردارم، ولی خیلیا بهم گفتن وقتی تو اقدام بودی اصلا نباید دکلره میکردی، تو هم نرو به نظرم ضروری نیست، منم اشتباه کردم

تورو خدا اگه تو اقدامی و نرفتی دکلره نرو دکتر منو کلی نگران کرد دستیارش بهم گفت نذر کن برا بچه ات، د ...

دختر خالم باردار بود یه ماهش بود نمیدونست. موهاشم تا کمرش بود. دکلره کرد دو سه باار. تا به پایه رسید. و خدارو شکر بچه سالمه کااملا الان ۵ سالشه

ایشالا برای شماهم چیزی نمیشه عزیرم. خیااالت راااحت. ما بقدری در معرض مواد شیمیای بودیم در طول زندگی تا حدی بدنمون استرلیزه سده. پس فکرشو نکن دیگه. 

دختر خالم باردار بود یه ماهش بود نمیدونست. موهاشم تا کمرش بود. دکلره کرد دو سه باار. تا به پایه رسید ...

الهی که مشکلی پیش نیاد، الهی شما هم یه بچه سالم به دنیا بیارید

مهلا خانم دکترتون چی گفتن بهتون ؟ من هم تجربه شما رو دارم و دارم از استرس میمیرم

عزیزم من خارج رحمی باردار بودم و هفته هشتم سقطش کردم با داروی شیمی درمانی، الانم فعلا اجازه ندارم باردار بشم