2777
2789

نیاگارا پوپووووووو

پارتی پارتی یهههههه

جیهپووووووووووووپ

ای هیت اسنیکو

لا جی بو لالا

آیسکیوز مییی

ورلد واید هندسام

شات آپ مالفویییی شات آپ

ررررپپپپ مانسترررررر

آیم گود بوی

وییییییی!

اگ فهمیدی بدو بیا دوست شیم ؛-؛

smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من میفهمم اینم جوابت:

نبانتوابس

نلاجورفقس

جدرققسیرتمندرقثهح

حاددربفقسسطزرومجنودزیبانوو

این اخریه خیلی مهمه براهیشکی ترجمش نکن😞

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

من فهمیدم

یا قرصاتو نخوردی 

یا مسواکتو نزدی 

یا ساعت خوابت گذشته 

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

آرمی مارمی هسی؟

همین بی تی اس و این داستانا؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯