2777
2789

پس چرا مال ما یجا راه میندازن یجا معمولی؟

فکر کنم اینا خیلی خوشگل باشن😂

به جز خودم زنای دیگرم ندیدم که به خاطر زن بودنشون همه چی هموار باشه

فقط مردا ی کوچولو مهربون ترن با زنا تا همجنس خودشون

والا مردا کار راه اندازن اصولا

تو دانشگاه مردا هم کار دخترارو راه مینداختن هم پسرارو حالا با دخترا بهتر برخورد میکردن اما خانوما فقط کار پسرارو راه مینداختن 

بعضیا کلا خوبن ربطی ب جنسیتشون نداره

بعدم رفتار ادم ربط داره ب راه انداختن کار

ن اینکه ادم سبک باشه کارو راه بندازنا ن ی سریا ارتباط بهتر برقرار میکنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جاهاکارزودترراه میندازن دلیلش خوشگلی واینانیست بعضیامیگن خانم تومحیط مردونه معذب میشه مثلامن مکانیکی یاتعویض روغنی میرم  میگن خانم بشینیدتوماشین یابرید۱ساعت یابیشتربیاییدمحیط مردونه هست معذب میشیدامااداره واینجورجاها فرقی نداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره دقت کردم خانومام با پسرا مهربون ترن😂

بخدا تو دانشگاه جرات نمیکردم برم سمت خانوما ادمو از اتاق مینداختن بیرون ی استاد خانم ک داشتم چون مورد توجه چندتا پسر بودم با من لج افتادو جلو همه ضایعم میکرد علنی

با شوهرم میریم تعویض پلاک شوهرم تک میره خوبن من میرم جلو بد برخورد میکنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینکه اقایون بهتر کارهارو راه می‌اندزن روقبول دارم و خودم بارها تجربه کردم تو دانشگاه تو بانک تو ادارت آقایون سریع کارو انجام میدن که از دستت راحت شن ولی خانما کارو انجام نمیدن ولی می‌خوان از دستت هم راحت شن😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز