2777
2789
اقا من تاریخ رو نمیتونم بگم ولی حس میکنم یکی از دوستان قدیمی واسطه ی ازدواجتون خواهد بود

اع چ جالب 😍 مرسی عزیزجون 

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زندگیش زن زیاده؟ یاد من نمیافته؟

اول از همه باید خیلی با احتیاط پیش بری، این ادم انگار خیلی میتونه اسیب بزنه بهت

زخم های خیلی زیادی بهت زده و کلی تجربه ی تلخ داشتی و احساس میکنی خسته و شکسته ای ولی هنوزم خیلی استوار جلو میری

باید سعی کنی یه کاری جدیدی مشارکتی چیزیتو زندگیت انجام بدی تا از نظر مالی قوی شی

اون آدم شاید وضعیت مالیش خوب باشه ولی به زودی به فقر میافته و رنج و تنهایی و دوری

یادت نمیافته زیاد ولی نه اینکه کلا نیفته، زنهای زیادی هم تو زندگیش نیستن ولی یکی رو خیلی دوست داره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اول از همه باید خیلی با احتیاط پیش بری، این ادم انگار خیلی میتونه اسیب بزنه بهت زخم های خیلی زیادی ...

عزیزم برا اینده منم بگو😢😢😢😢🥺

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
اقا من تاریخ رو نمیتونم بگم ولی حس میکنم یکی از دوستان قدیمی واسطه ی ازدواجتون خواهد بود

میشه سوال منم جواب بدی

من یکی رو دوست دارم بگو دوسم داره؟

رفته بر میگرده اگه بر میگرده کی میاد ؟

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
اول از همه باید خیلی با احتیاط پیش بری، این ادم انگار خیلی میتونه اسیب بزنه بهت زخم های خیلی زیادی ...

من الان باردارم؟؟؟؟!

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 

اینده من و پسرام و شوهرم چی میشه؟؟؟؟

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 
اینده من چی میشه چرا تقدیرم این همه ناراحتی دلتنگی،؟

چون دنبال بدست اوردن دل یه شخص هستی، چالش ها مپشکلات زیادی داشتی و از هیچکدومشون درس نمیگیری

فقط میخوای حرف حرف خودت باشه

افکار بیهوده ای رو هر روز تو ذهنت بزرگ میکنی، هی مرور میکنیش، ناامید میشی هی

با اینکه کلی امکانات و رفاه داری، بازم منتظر اینی که بقیه بهت چیزی بدن، حاضر نیستی گامی برداری

تا حدی هم بداخلاقی میکنی و لجوجی و حرف بقیه رو گوش نمیدی، حس میکنی همه دشمنتن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
چون دنبال بدست اوردن دل یه شخص هستی، چالش ها مپشکلات زیادی داشتی و از هیچکدومشون درس نمیگیری فقط می ...

😐من چقدر بدم

چون دنبال بدست اوردن دل یه شخص هستی، چالش ها مپشکلات زیادی داشتی و از هیچکدومشون درس نمیگیری فقط می ...

با خواستگارم قهرم / برمیگرده؟  کدوم ماه؟ حسش چیه بهم؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
من اخرین بار جواب پی امشو ندادم بعد یه هفته پی ام داد بعد دو روز اینجوری شد دیگ فکر نکنم پی ام بده : ...

خواهرم همیشه میگه گاو وقتی نمیتونی ازش دور باشی الکی عن نباش😐