2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

1274 بازدید | 8 پست
سلام
میشه بگین اگه نی نی هاتون زردی گرفتن...عددش چند بوده/...چکار کردین؟...چقد طول کشیده تا خوب شن؟
ممنون
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
دختر من یک هفته پس از تولد بخاطر زردی بستری بود از 14 شروع شد با اینکه تحت نظرو توی بخش بود تا 18 هم رفت بالا و سپس شروع کرد به اومدن پایین تا شد 12 و مرخص شد .تا کبد از روز 4 و 5 شروع به کار نکنه احتمال بالا رفتن داره و پس از روز5 قاعدتا باید با بستری بودن بیاد پایین
مامان پرنیان و پارمیس
مال پسر من 10 بود و ادرارش نارنجی رنگ بود. گفتن بستری اینا لازم نیس ولی دختر خالم که تو اتاق عمل کار میکنه گفت آب قن زیاد بده بخوره تا زردیش با دفع ادرارش دفع بشه. البته قندش خیییییلی کم باید باشه. مثلا یک استکان آب جوشیده شده سرد با یه حبه قند خییییلی کوچیک. تا یکماهگیش هم یه کوچولو زردیش باقی بود.دکتر گفت باید انگشتت رو رو شکمش بکشی اگه رنگش به زردی رفت یعنی زردیش زیاده و اینکه نوک دماغش رو فشار بدی . باید به سفیدی بزنه نه به زردی
یاشا آنا وطن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون...اول 15 بود....سه روز پیش شده بود 11 که گفتن داره خوب میشه کاری لازم نیست بکنی فقط شیر مادر....من نگرانم هنوز
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
نگران نباش اومده پایین دیگه. تازه 18 به بالا خطرناکه 11 که چیزی نیست. زود خوب میشه فقط اخرین مرحله زردی از چشماش میره .یعنی دیرتر از بقیه بدنش اثارش از چشماش میره
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
دختر من از روز سوم شروع شد و عددش 13.3 بود و 3 شب هم بستری بود و با 8 مرخص شد ولی دوباره بالا رفت.
دکترش براش 5 تا قرص فنوباربیتال نوشت و قطره شیرخشت
من هر روز با شیر گاو و با عرق کاسنی و یا عرق شاطره ولرم حمامش میکردم (فقط بدنش را ). خودم هم خیلی عرق کاسنی میخوردم و غذاهای گرم اصلا نمیخوردم تا اینکه اومد پایین.
زردی اول از چشم شروع میشه و آخر هم از چشم تموم میشه.
دختر من تا 3 هفته زرد بود بعد خوب شد.
اگه گروه خونی مادر O باشه و گروه خونی نی نی A یا B احتمال زردی بیشتر و پایین اومدنش دیرتر.
شاید زردیش از شیر خودت باشه من مجبور شدم دو روز شیر خودم را بهش ندم تا اومد پایین. البته دکتر بهم گفت.
اما نگران نباش میاد پایین .