2777
2789
عنوان

کسی بارداری سرترالین خورده؟

3368 بازدید | 25 پست

من قبلا سیتالوپرام مصرف میکردم بعد فهمیدم حاملم کم کردم قطع کردم الان‌ دوماه مونده به زایمان حالم بده دکتر سرترالین داده دلم نمیاد بخورم میگم ضرر نکنه برا بچه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه بارداری خوردید؟

البته ببخشید من مسیجو خوندم قاطس کردم من سیتالوپرام یه مدل جدیدتری داره به اسم اسیتالوپرام که اونو میخوردم ،کل بارداریو بعد و قبلش😃کلا همیشه مصرف میکنم

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نه گلم ماه سوم حاملگی هستم فعلا یه ماه خوردم شبا هم خواب ندارم تا صبح بیدارم دیگه گفتم فعلا نخورم بب ...

سخته  دکتر میگه ضرر نداره ولی ادم میترسه اما نمیدونم چ کنم موندم

شما که دو ماه مونده به زایمان من همون ماه دوم که میگن سه ماه اول نباید قرص خورد قرص اعصاب خوردم بازم ...

با ی ماه فک نکنم حل بشه من قبلا میخوردم حامله ک شدم قطع کردم ولی الان باز حال ندارم

با ی ماه فک نکنم حل بشه من قبلا میخوردم حامله ک شدم قطع کردم ولی الان باز حال ندارم

چرا باز حالت یه کم بهتر میشه من چند سال قرص نورتریپتیلین میخوردم بعضی وقتا هم سرترالین دیگه  قطع کردم تا ماه دوم که استرس شدید گرفتم رفتم دکتر گفت س ترالین کم خطرتره 

البته ببخشید من مسیجو خوندم قاطس کردم من سیتالوپرام یه مدل جدیدتری داره به اسم اسیتالوپرام که اونو م ...

منم  قبلا اس سیتالوپرام میخوردم وقتی بازدار شدم کم کردم قطع کردم الان باز تازه رفتم ماه۸حال خوبی ندارم دکتر نوشته اگه کنترل نمیتونی بکنی بخور درسته سخته ولی موندم

منم  قبلا اس سیتالوپرام میخوردم وقتی بازدار شدم کم کردم قطع کردم الان باز تازه رفتم ماه۸حال خوب ...

من که خوردم ،با ابن حال بعد زایمان تز نظر روحی خیلی حالم بد بود اگه نمیخوردم که هیچی☹️

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چرا باز حالت یه کم بهتر میشه من چند سال قرص نورتریپتیلین میخوردم بعضی وقتا هم سرترالین دیگه  قط ...

شما الان باز قطع کردید؟میگن اگه شدید باشه اذیت بشید قرص بهتره

من که خوردم ،با ابن حال بعد زایمان تز نظر روحی خیلی حالم بد بود اگه نمیخوردم که هیچی☹️

خداروشکر ضرری برا نی نی نداشت؟دکترت گف بخور اس سیتالورام؟