2777
2789
عنوان

کسی بارداری سرترالین خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان باز قطع کردید؟میگن اگه شدید باشه اذیت بشید قرص بهتره

من چند سال بود میخوردم نورتریپتیلین تا یک ماه قبل بارداری کم کم قطع کردم بعد بارداری تو ماه دوم استرس شدید گرفتم جوری که شبا یه ساعت هم خواب نداشتم فقط راه میرفتم وگریه میکردم رفتم دکتر بهم گفت این استرسی که داری بیشتر بهت ضربه میزنه دیگه خوردم الانم که نمیخورم بازم استرس دارم انشالله که بتونم طاقت بیارم تا اخر بارداری که نخورم ولی شما اگه میبینی حالت خوب نیست مصرف کن من خیلی ها رو دیدم قرص خوردن چیزی نشده به خدا توکل کن فقط 

من چند سال بود میخوردم نورتریپتیلین تا یک ماه قبل بارداری کم کم قطع کردم بعد بارداری تو ماه دوم استر ...

میدونم چی میکشی ولی اگه دیدی حالت بد هس ماه سوم به بعد بخور منم ببینم طاقتم کمه میخورم‌گفتم نت ی نظری از افرادی ک خوردن بپرسم

راستی دکتر شما از ماه اول بهتون قرص ویتامین دی تجویز کردن ؟دکتر من از ماه اول ویتامین دی داده من میت ...

حالا بعد زایمان شیردهی هم‌هس اونو چیکارکنیم!!!اونم‌میگن ضرر نداره ولی چاره چیه

حالا بعد زایمان شیردهی هم‌هس اونو چیکارکنیم!!!اونم‌میگن ضرر نداره ولی چاره چیه

اون موقع هم باید با دکتر مشورت کرد ولی بهدنظر من فقط زایمان کنیم راحت میشیم حالا شیر خودمون هم نشه بدیم شیر خشک.بهتر از این شرایط الانه .من تازه ناراحتی شدید معده هم دارم چند ساله با حاملگی بدتر هم شد قرص معده هم خوردم  الانم که دندون درد دارم یعنی بلا نمونده سرم نیاد تو این حاملگی 😔

اون موقع هم باید با دکتر مشورت کرد ولی بهدنظر من فقط زایمان کنیم راحت میشیم حالا شیر خودمون هم نشه ب ...

اخی اره بابا دیگه ماها مفنگی شدیم هزارتا درد داریم