2777
2789
عنوان

این آمپولی که واسه کرونا شش میلیوووونننن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست
خداروشکر انشالله به زودی خوب بشید هر دو 

همچنین شما

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگه به حرف من گوش کنن  

تازه ریه ی من نزدیک ۲۰درصد درگیری داشت تزریق نکردن گفتن این امپولا برا درگیری بالای ۳۵ درصده ،از محالات به حرف ما عروساگوش بدن، بگی ، میگن اونطوری میگه که به من زودتر یه چیزی بشه   

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
تازه ریه ی من نزدیک ۲۰درصد درگیری داشت تزریق نکردن گفتن این امپولا برا درگیری بالای ۳۵ درصده ،از محا ...

من که بهشون گفتم ولی دیگه اصرار نمیکنم بعدن باید جواب خواهر شوهر و کل فامیلشونو من بدم😐

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
اگر پزشک دستور بستری رو بدن،بیمارستان خودش دارو رو تزریق میکنه دیگه لزومی نداره شما بخریدش.

نه اصلن حالش اونقدرا بد نیست که بستری بشه شوهرم میگه پا میشه کاراشو میکنه یکم علائم داره 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
نه اصلن حالش اونقدرا بد نیست که بستری بشه شوهرم میگه پا میشه کاراشو میکنه یکم علائم داره 

پبش یک دکتر دیگه هم برید این امپولا الکی نیست که

برای کساییه که درگیری دارن، حتما پیش یک متخصص عفونی دیگه هم برین

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
وقتی بیمار خیلی حالش بد بشه دستور بستری میدن بعدم اون دارو رو می گیره بیمار،به نظرم از خودتون دارو ر ...

دکتر عفونی داده ولی ریه اش درگیر نیست حالشم خیلی بد نیست 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
دکتر عفونی داده ولی ریه اش درگیر نیست حالشم خیلی بد نیست 

من واسه خواهرم دکتر نوشتن بعد که رفتن بیمارستان دارو رو بگیرن،اونجا قبول نکردن و گفتندکه پزشک عفونی بنویسه بستری و بیاید،البته خواهر من ریه هاشون درگیر شده بود.بعد رفتن پزشک عفونی واسشون نوشتن.بعد دارو رو به مدت پنج روز،هر روز میرفتن بیمارستان تزریق می کردن و میومدن.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.