2777
2789
عنوان

این آمپولی که واسه کرونا شش میلیوووونننن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست
مادر شوهرم حالش خیلی بد نیست ریه اشم درگیر نیست نمیدونم چرا دادن

چی بگم والا...

البته این امپوله هندیش بود، ایرانیش بود، چند تا کشور دیگم بود، حالا نمیدونم کدومش گرون تره

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
شما کامل خوب شدی؟ سرفه نداری؟  درگیری ریه ات چقدر بود؟ ممنون می شم جواب بدی

من درگیریم ۱۵درصد بود مادرم ۴۰درصد تازه ۲هفتس گرفتم ۵روز پشت سرهم زدم هنوزم نفسم اذیته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این امپول یک وخورده ای هارو شوهر وپدرم چندین بار تزریق کردن که البته با دفترچه هر کدوم سیصد هزار شد

خب این فامیل ما مجبور شد آزاد بگیره.

میدونم خیلی جاها قیمت های متفاوت دادن ولی این شیش میلیون که استارتر میگه خیلی زیاده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مادر شوهرم حالش خیلی بد نیست ریه اشم درگیر نیست نمیدونم چرا دادن

اگه ریه ش درگیر نیست اصلا نباید بزنه چون عوارض داره .خب معلومه چرا  میدونی دولت از این راه چقدر پول دراورد

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من درگیریم ۱۵درصد بود مادرم ۴۰درصد تازه ۲هفتس گرفتم ۵روز پشت سرهم زدم هنوزم نفسم اذیته

آها، پس هنوز علایم داری؟ انشالله خوب بشی

من بعد از یکماه هنوز سرفه دارم، یعنی طبیعیه؟ یا باز مشکل ریه است؟ 

خب این فامیل ما مجبور شد آزاد بگیره. میدونم خیلی جاها قیمت های متفاوت دادن ولی این شیش میلیون که اس ...

واقعا زیاده ،مردم بیچاره وبدبخت شدن بخدا

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
آها، پس هنوز علایم داری؟ من بعد از یکماه هنوز سرفه دارم، یعنی طبیعیه؟ یا باز مشکل ریه است؟ 

دکتر من می‌گفت تا چندماه همینه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
مادرتون چی، کامل خوب شده؟ 

نه اون هم اذیته ولی خیلی بهتر از قبل هست خداروشکر