شما کامل خوب شدی؟ سرفه نداری؟ درگیری ریه ات چقدر بود؟ ممنون می شم جواب بدی
من درگیریم ۱۵درصد بود مادرم ۴۰درصد تازه ۲هفتس گرفتم ۵روز پشت سرهم زدم هنوزم نفسم اذیته
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
این امپول یک وخورده ای هارو شوهر وپدرم چندین بار تزریق کردن که البته با دفترچه هر کدوم سیصد هزار شد
خب این فامیل ما مجبور شد آزاد بگیره.
میدونم خیلی جاها قیمت های متفاوت دادن ولی این شیش میلیون که استارتر میگه خیلی زیاده
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
آها، پس هنوز علایم داری؟ من بعد از یکماه هنوز سرفه دارم، یعنی طبیعیه؟ یا باز مشکل ریه است؟
دکتر من میگفت تا چندماه همینه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن