من خودم یه باکس پر از شکلات و خوردنیای خوشمزع میگرفتم.ماساژ.توجه و حمایت خیلی بیشتر از همیشه.کیسه آب گرم.دمنوش های گرم واسه خودم اماده میکردم.درک اینکه چقدر این دوران ممکنه سخت باشه...فیلمای خوب برای خودم میزاشتم...استرس و از عشقم دور میکردم.اگه حال داشت میبردمش رستوران.یه گل قشنگ میخریدم
ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
شوهر من ماساژ میده کمرمو دو روز اول ظرفا رو میشوره همین البته من روزای پریودیم حالم خوبه یک هفته قبلش ب هم میریزم عحیب بچه ها نگه میداره جمع و حور میکنه میبرشون بیرون ک خونه ساکت باشه بخوابم
فقد اینکه غذا بپزه برام و ماساژم بده هعی من خیلی ب ماساژ احتیاج دارم مدام پاهام درد میکنه.....ب جای این کارا اون میگه بیا برام اینکارو کن اونکارو کن ناز نکن هیچیت نیس
هیچی مثل بقیه روزا شاید مثلا میگفتم بیا اینور نمیخواد ظرف بشوری یا بچه ها رو سرگرم میکردم استراحت کنه
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دوس دارم بگم اح چه لوس . واقعا این چه کاراییه که میگین.... فقط روز اول پریودی سخته. بقیش مث روزای عا ...
وواقعا هنوز نمیدونین پریود فقط برای،15 درصد خانوما بدون درد و راحته؟ میدونین بعضی خانوما حتی تا زیر سرم و افت فشار هم میرن؟کجاش لوس بازیه.علم میگه از لحاظ روحی کاملا تویه سیکل آشفته قرار میگیریم اینجور چیزا واقعا معنیش لوس بازی نیس
ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
بیشتر این کارایی ک گفتی و نامزد من میکنه این ی مورد و شانس آوردم، 😑🤣 کلا خیلی مهربون میشه ...
همسرت برا کدوم شهره 😄
میخوام بیام اونجا خواستگاری
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.