2777
2789

یه شاخه گل..محبت وتوجه 

بغل و بوس و استراحت مطلق فراموش نشه

لطفاا بدین کارخونه بسازه برامم سریعا با شوهرم جایگزینش کنم😂😂اخه خطر نزدیکه😂😂😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط من

جاهامون عوض شده قبل راب طه....هم من باید اقا رو ماساژ بدم اون دستشم ب من نمیزنه فقد توقع داره من براش همه کار بکنم هعی...  

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
چرا میدونم. خودم جزو این دسته ادمام... روز اول پریودی واقعا افتضاح میشم... الانم پریودم اتفاقا ولی ...

برای خیلیا سه روز اول اینحوریه برا بعضیا حتی بعدشم چند روز نوسان روحی دارن

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
همسرت برا کدوم شهره 😄 میخوام بیام اونجا خواستگاری 

،🤣🤣

تهرانه ولی ترکه اصالت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

افرین به شماااا

ممنونم 

خوبه ک بچه ها بدونن و درک کنن 

از خونریزی چیزی نگفتم ولی از دلدرد و‌مراقبتش میگم 

اونم با دخترم هر ماه سر اینکه کی برام قرص بیاره کی پتو بیاره بپیچم دورم دعوا دارن😄

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
من مدرسه هم ميرفتم پدرم روزايي كه پريود بودم زنگ تفريح جيگر مياورد برام تعريف كردن اين چيزا هم بى تا ...

وای من به مادرمم نمیگفتم پریودم پدرم ک هیچوقت نمیفهمید خجالت میکشم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

من ک میشم اعصاابم میره تعطیلات دردشددید یه جور ک غذا به زور میخورم وسرگیجه میگیرم

بعد فک کن دقیقا همون لحظه شوهرم رو اعصابم یورتمه میره درک نمیکنه طرف تو شرایط خوبی نیس😑

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ممنونم  خوبه ک بچه ها بدونن و درک کنن  از خونریزی چیزی نگفتم ولی از دلدرد و‌مراقبتش میگم ...

عزیزمم زنده باشن

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
جاهامون عوض شده قبل راب طه....هم من باید اقا رو ماساژ بدم اون دستشم ب من نمیزنه فقد توقع داره من برا ...

مث شوهر من 

میگه بیا نازم کن، دست بکش پشتم، 

خدا نکنه من مریض بشم، یهو میبینی جا انداخته خوابیده میکه من بدترم😐😐😬

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
جاهامون عوض شده قبل راب طه....هم من باید اقا رو ماساژ بدم اون دستشم ب من نمیزنه فقد توقع داره من برا ...

انقد کردی شده وظیفت نکن دختر واسه خودت ارزش قائل شو

،🤣🤣 تهرانه ولی ترکه اصالت

خوشبخت بشین ان شاء الله به نظرم خودتم 

دختر خوب و مهربونی هستی 🥺

که پسر خوبی نصیبت شده

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
خوشبخت بشین ان شاء الله به نظرم خودتم  دختر خوب و مهربونی هستی 🥺 که پسر خوبی نصیبت شده

عزیزمممم قربونت لطف داری 

شمام همچین انشالله ک خوشبخت باشی 😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋