2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن ما خانما خودمونم نمیدونیم تو پریود چی میخوایم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

شوهرم خیلی مراقبم هست اون موقع هایی که قاعدگی هستم خودش غذا درست می‌کنه یا از بیرون میخره 

ماساژ میده.قرصامو میده 

سعی میکنم باهم بحث نکنه 

کلا راضیم از همسرم موقعیت شناسه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

شوهر من ماساژ میده کمرمو دو روز اول ظرفا رو میشوره همین البته من روزای پریودیم حالم خوبه یک هفته قبلش ب هم میریزم عحیب بچه ها نگه میداره جمع و حور میکنه میبرشون بیرون ک خونه ساکت باشه بخوابم

دوس دارم بگم اح چه لوس . واقعا این چه کاراییه که میگین.... فقط روز اول پریودی سخته. بقیش مث روزای عادیه

دیگه خیلی پریودیو سخت و طاقت فرسا جلوه میدین شماها

ولی نمیگم. چون حوصله ی گیس و گیس کشی ندارم 

فقد اینکه غذا بپزه برام و ماساژم بده هعی من خیلی ب ماساژ احتیاج دارم مدام پاهام درد میکنه.....ب جای این کارا اون میگه بیا برام اینکارو کن اونکارو کن ناز نکن هیچیت نیس

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

هیچی مثل بقیه روزا شاید مثلا میگفتم بیا اینور نمیخواد ظرف بشوری یا بچه ها رو سرگرم میکردم استراحت کنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مردای ما معمولا هیچ درکی از این دوران ندارن و جالبه که ما خانوما خودمونم یاد نمیدیم ب پسرامون

من دارم کم کم ب پسرم یاد میدم 

چرا ندونه 

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
فقد اینکه غذا بپزه برام و ماساژم بده هعی من خیلی ب ماساژ احتیاج دارم مدام پاهام درد میکنه.....ب جای ...

دقیقا شرایط من

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
دوس دارم بگم اح چه لوس . واقعا این چه کاراییه که میگین.... فقط روز اول پریودی سخته. بقیش مث روزای عا ...

وواقعا هنوز نمیدونین پریود فقط برای،15 درصد خانوما بدون درد و راحته؟ میدونین بعضی خانوما حتی تا زیر سرم و افت فشار هم میرن؟کجاش لوس بازیه.علم میگه از لحاظ روحی کاملا تویه سیکل آشفته قرار میگیریم اینجور چیزا واقعا معنیش لوس بازی نیس

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
بیشتر این کارایی ک گفتی و نامزد من میکنه  این ی مورد و شانس آوردم، 😑🤣 کلا خیلی مهربون میشه ...

همسرت برا کدوم شهره 😄

میخوام بیام اونجا خواستگاری 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
وواقعا هنوز نمیدونین پریود فقط برای،15 درصد خانوما بدون درد و راحته؟ میدونین بعضی خانوما حتی تا زیر ...

چرا میدونم. خودم جزو این دسته ادمام... روز اول پریودی واقعا افتضاح میشم... الانم پریودم اتفاقا

ولی فقط خداییش روز اول اینجوریه دگ‌ . نه کل ۷ روز

دوس دارم بگم اح چه لوس . واقعا این چه کاراییه که میگین.... فقط روز اول پریودی سخته. بقیش مث روزای عا ...

باور کن من سه روز تماااام درد دارم، اونم شدید کمردرد دل درد پادرد اصلا تحمل کردنی نیست دردم.

قبلا مفنامیک میخوردم بهتر میشدم ولی چندماهه مفنامیکم دیگه پیدا نکردم

خونریزی شدییید 

دو روز آخر دردو خونریزیم کمتره