2777
2789

سلام همسر من ازم 6سال بزرگتره 32 سالشه. یه کافه رستوران داره، تو کار املاکم هست، خرید و فروش ماشینم میکنه، تو یه تاالار سهام داره،خونه و ماشین و زمین و مغازه و همه چی داره. از پول و خورد و خوراک و سفر چه ایران چ خارج کم نمیزاره چند وقت بخاطر کرونا جایی نرفتیم. بهترین عروسی رو گرفت. ولی وقتی باردار بودم ورشکست شد خییییلی عقب افتادیم اما از اونجایی ک خیلی زرنگه زود خودشو جمع کرد البته پدرش هم تاحدودی کمک کرد و خب اوضاعش خبلی بهتر از قبلم شد. ظاهر خیلی خوبی داره به تیپ و قیافه اش خیلی اهمیت میده برای مام کم نمیزاره. یه پسر یک سال و نیم داریم.صبح تا شب سرکار هست وقتی میاد و شام مبخوریم هر تایمی ک باشه مارو میبره میگردونه. میدونه من موتور سنگین دوست دارم خریده بریم شبا دور دور. خانواده اش خیییییلی عالی هستن بیش از اندازه احتراممو دارن. ولیییییی مشکل بزرگ همسر من اعتیادش به تریاک هست. اصلا به ظاهر و قد و هیکلش نمیخوره چون باشگاه‌ ابنا میره ولی خب میدونم ک اعتیاد داره. یه بار ترک کرد ولی باز برگشت. من خیلی دو دل هستم برای طلاق. بیشترم بخاطر پسرم. یواشکی دارم جمع میکنم یه خونه بخرم و بعد اقدام ب طلاق کنم. بنظرتون کارم درسته؟ 

🖤

ن بابا وقتی دوستت داره اعتیادشم رو کیفیت زندگیت تاثیر نزاشته بشین سر خونه زندگیت

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وا گلم ایشون عالین خوب تا وقتی که به شما آسیب نرسونه چرا طلاق من خاله مامانم همسرش سی سال اعتیاد به تریاک داشت ولی هیچ چی واسه اینا کم نمیذاشت طلاق نگرفت پنج سال پیش خودش ترک کرد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خط قرمز من اعتیاده یعنی اگه بفهمم شوهرم لب به مواد میزنه لحظه ای درنگ نمیکنم و دیگه بهش نگاه نمیکنم 

اما با شرایط شما خیلیا زندگی کردن و زندگی خوبی هم داشتن سالها 

تریاکیا اتفاقا سالم و خوب میمونن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببخشید طولانی شد 

اگه این اعتیاد شدید نیست و رو روند زندگی شما اثری نداشته سعی کن ترکش بدی 

طلاق همیشه گزینه خوبی نیست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دوسم داره همه تلاششو برای رفاه و آرامشمون میکنه ولی ابن لامصب شده خار چشمم

دختر بشین سر خونه زندگیت اونقدر مردها هستن به زن خرجی نمیدن خیانت میکنن ولی شوهرت خوب یه مشکل داره که به شما هیچ ضرری نرسانده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نميخوام توجيه كنم كارشونو معتادى به مواد مخدر خيلى بده ولى از اين لحاظ كه كار ميكنه و كمبودى نميذاره و مثل خيلى از معتادا دزدى و اينا نميكنه بخاطر پول مواد خيلى خوبه 

شما هم عجله نكن با حوصله و سياست ببرش كمپ انشالله جواب ميده

مگه میشه کسی اعتیاد داشته باشه و این همه خوب باشه 🤔باور کردنی نیست برام .من اگه جات بودم در حالت اماده باش بودم همیشه ینی همون خونه رو میگرفتم و اماده مستقل شدن از هر لحاظی میشدم  .برای اینکه یه موقع اعتیادش به چیزای بدتر نکشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)