بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه دخترم امروز رفته خونه ی مادرشوهرم برادر شوهرم دخترمو دیده گفته چقدر قدت بلنده کی دخترای ما اندازه ی تو میشن درحالیه که دختر من قدش متوسطه یا خواهر شوهرم به بچه های جاریم میگه نگاه کنید فلانی یعنی دخترمن نوشابه نمیخوره قد کشیده شما هم نوشابه نخورید
تا میتونی بیشتر بسوزونشون باهرکاری ک میدونی بیشتر حسادت میکنن.....وگرنه کوتاه بیای تا آخر عمر ببخشیدا سواری میکنن و میگن تو کی اینجوری شدی؟ توکه اینطور نبودی و هزارتا چرااااااا دیگه.سرم اومده ک بهت میگم
از کارام بهشون نمیگم چون اونا نمیتونند جلو خودشون بگیرند و شر درست میکنند ولی من میتونم بهشون نگم ح ...
اشتباه میکنید منم اول همین بودم بعد دیدم اگه ی رنگ بخرم خودشونو میکشن دیدم فایده نداره مگه پول پدرشونه پول شوهرمه اتفاقا هرسری بای چیز جدید رفتم تا دهنشون بسته شد عروسی میکنی ک زندگی کنیم نه بردگی