2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کارام بهشون نمیگم

چون اونا نمیتونند جلو خودشون بگیرند و شر درست میکنند ولی من میتونم بهشون نگم حتی با لباس جدیدی که میخرم اونجا نمیرم 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
حالا چرا فکر میکنی حسودن

اخه دخترم امروز رفته خونه ی مادرشوهرم برادر شوهرم دخترمو دیده گفته چقدر قدت بلنده کی دخترای ما اندازه ی تو میشن درحالیه که دختر من قدش متوسطه یا خواهر شوهرم به بچه های جاریم میگه نگاه کنید فلانی یعنی دخترمن نوشابه نمیخوره قد کشیده شما هم نوشابه نخورید

تا میتونی بیشتر بسوزونشون باهرکاری ک میدونی بیشتر حسادت میکنن.....وگرنه کوتاه بیای تا آخر عمر ببخشیدا سواری می‌کنن و میگن تو کی اینجوری شدی؟ توکه اینطور نبودی و هزارتا چرااااااا دیگه.سرم اومده ک بهت میگم

خدایا شکرت..

دختر شما 20 سالشه خودتون پس کم کم 40 سالتونه؟

تعجب میکنم تو این سن به این حرفا و مقایسه کردنا اهمیت میدید 

من امیددارم سنم رفت بالا نسبت به فرق گزاشتنای خانواده ی شوهرم بی اهمیت بشم ولی اینطوری که بوش میاد این داستان ادامه دارد....

اخه دخترم امروز رفته خونه ی مادرشوهرم برادر شوهرم دخترمو دیده گفته چقدر قدت بلنده کی دخترای ما انداز ...

این کهههه خوبه تعریف کرده دیگه چیز بدی نگفته که 

شما چرا به خودت میگیری عوض اینکه جاریت ناراحت شه شما ناراحت شدی؟؟؟!!!!

از کارام بهشون نمیگم چون اونا نمیتونند جلو خودشون بگیرند و شر درست میکنند ولی من میتونم بهشون نگم ح ...

اشتباه میکنید منم اول همین بودم بعد دیدم اگه ی رنگ بخرم خودشونو می‌کشن دیدم فایده نداره مگه پول پدرشونه پول شوهرمه اتفاقا هرسری بای چیز جدید رفتم تا دهنشون بسته شد عروسی میکنی ک زندگی کنیم نه بردگی 

خدایا شکرت..
اخی منم از دستشون اسیرم میرم سلام میدم جواب نمیدن چپ نگاه میکنن

ببخشید ببخشید ببخشید ولی به درک جواب ندن 

انقدر مشکل داریم که برای شخصیت بقیه هم حرص بخورم؟

بیخیال ما احترام نگه دار ولی برات مهم نباشن

انشالله زیرسایه امام زمام و قرآن دخترت خوش بخت ترین باشه

ولشون کن 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن