2777
2789
عنوان

خواب وحشتناک من

113 بازدید | 14 پست

سلام 

من یکم پیش خوابم برد تو خواب دیدم با شوهرم تو خیابون میگردیم بهش گفتم یجا شام دعوتیم با هم رفتیم تو خونه میترسم تعریف کنم وحشت ناکه 

دوتا دختر با موهای بلند خوش رنگ نشسته بودن برگشتن مارو ک دیدن پریدن تو اتاق من بقچه ب بغل وایستاده بودم اخم کرده بودم میگفتم بیا برگردیم من خوشم نیومد ...

همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم  ماها زخم خورده ایم دادا

بازم تاپیک قطره چکونی  

سینگل ب گور😂با افتخار آرمی💜اوتی سون هستم بایس ندارم❤کلمه لا جی بو لا لا از دهنم نمی افته💙ما تو این دنیا ی موچی کوچولو بیشتر نداریم ک💗موچی خودمه ب هیچ کسم نمیدمش😐باشه باشه بیا اصلا مال تو😂💚عاشق چال لپ عار ام کبیر یا همون نامجون خودمون😂💛خنده های مستطیلی تهیونگ😂💜دنس های حرفه‌ای جیهوپ💙صدای بهشتی جیمین💛صورت هندسام جین😎❤لبخند لثه‌ای شوگا یا همون آگوست دی اعظم😂💚و مکنه‌ی کیوووت و هاتم جونگ کوک😂💙آخه چطور همزمان هم هاتی هم کیوت؟😂💜با افتخار بلینک😎💗چشمم ب چتری‌ های لیساس بلکه تکونی بخوره ولی اصلاااا ، شتر در خواب بیند پنبه دانه😂عاشق صدای آرامش بخش رزی💛عضو کمپین منتظران سولوی جیسو 😂❤و عاشق رپ های جنی💗راستی اگه تاپیک ترسناک و کتک کاری دیدید مدیونید اگه تگم نکنید😂حلالتون نمیکنم😂🔪و همچنین عضو کمپین قنبریون😂❤✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون رفت در بغلو باز کرد رفت داخل بنظر من تو خواب دسشویی خونه بود بعد از طبقه پایین خونه که کهنه ساخت و تاریک بود ی شاخه گل رز قرمز انداختن جلو پام ی چیزم شکست جلوم 

همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم  ماها زخم خورده ایم دادا

من رفتم داخل حیاط گفتم بهنام بیاد بیرون میگم بریم دیگه هرچی صبر کردم نیومد ی خانم از ی اتاق تو حیاط اوند بیرون دستش شلنگ بود با نعلبکی گفتم چیه ترسیدم چشمام ی جوریش دید گفت مواظب باش ها میخورتت منم خندیدم خانومه خوشگل ب‌ود همینجور حیاط ک بودم واااییی دوتا دست از بغلم منو میبرد بالا میاورد پایین  من که تو خواب داد میزدم نمیتونستم تا اسمون میرفتم میومدم ...

بیدار شدم چشام باز بود الان ولی دستا محکم تو بغلم بود 😭😭😭😭باور کن دستمو زدم از خودم جدا کنم صلوات میفرستادم با زبون لالی دسته محکم رو دستم بود قشنگ انگشت  هارو حس کردم گفتم یا علی باز صلوات کم کم جدا شد رفت  سرم داره قفل میشه

من بیدار بودم با دستا محکم روم بود حتی یک ب یک انگشت ها فشار میداد من حس کردم از رو دستم یکی یکی جدا کردم دارم لال میشم انقدر فشار رومه

دستای کی تو بغلت بود?

نمیدونم وجود نداشت ولی فشارش روم بود انگشت هاشو قشنگ حس میکردم دونه دونه اصلا تعجب میکنم ک چنین واضح میتونم لمس کنم و نبینم