2777
2789
عنوان

کسی آمپول hmg و 2 تا hcg زده

29019 بازدید | 60 پست

من روز 12 دوره سونو انجام دادم دکتر گفت فولی 11 داری که کوچیکه یک آمپول hmg  و 2 تا hcg بهم داد.

می خواستم بدونم کسی اینا رو زده باردار شده؟

البته می ترسم دو قلو بشه؟ کسی رو می شناسید با این دارو ها دو قلو باردار بشه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سلام عزیزم شما hmg رو تزریق کردی؟؟؟

بله اونو زدم 

قراره پنج شنبه 2 تا hcg را هم با هم بزنم.

من فقط ترس دو قلویی رو دارم

شما می دونید که hcg آیا باعث میشه فولیکول رو به 2 تا تقسیم کنه و دو قلویی به وجود بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اونو زدم  قراره پنج شنبه 2 تا hcg را هم با هم بزنم. من فقط ترس دو قلویی رو دارم شما می د ...

لتروزل و hmg رو میدونم امکان دو قلویی هس hcg رو نمی دونم نگران نباشین خیلی درصد دو قلویی کمه. من چند سال پیش hcg زدم اصلا باردار نشدم انشاالله برای شما خیر هس و باردار میشی از خدا بخواه هر چی صلاحته بشه اصلا ب تک قلوش و دو قلوش فکر نکن فقط بشه انشاالله سالم و صالحم باشه . من hmg زدم 4 روز از تزریق‌ش میگذره از روز دوم درد شدیدی دارم شماhmg زدی درد داری؟؟؟

لتروزل و hmg رو میدونم امکان دو قلویی هس hcg رو نمی دونم نگران نباشین خیلی درصد دو قلویی کمه. من چند ...

قرص لتروزول برای تولید فولیکول های غالب هست.

امپول hmg برای رشد فلیکول ها و امپول hcg برای ازاد سازی تخمک از داخل فولیکول هست.

اگه یه فولیکول داشته باشی احتمال دو قلویی خیلی کمه. هر چه تعداد فولیکول ها بیشتر باشه احتمال دو قلویی بالاتر میره.

من قرص نخوردم. روز 12 سیکل یه فولیکول 12 داشتم. دکتر گفت کوچیکه یه امپول hmg بهم داد. وقتی امپول رو زدم. بعد از 24 ساعت تخمدان سمت راستم که فولیکول توش بوده گاهی تیر شدید می کشه کلا تخمدان راستم انگار سنگین شده

شما قرص لتروزول هم خوردید؟  چند تا فولیکول با چه سایزی داشتید؟ hcg هم بهتون داد چند تا؟

بله عزیزم قرص لتروزل خوردم و hmg تزریق کردم hcg مصرف نکردم. و نکته قابل توجه این ک چند روز علائم سرماخوردگی دارم ولی تب ندارم عوارض آمپول و سرچ کردم دیدم عوارض آمپول. امشب حالم بد شد رفتم بیمارستان گفتن مشکوک ب کرونای امروز  باید برم تست بدم. یکی از دوستان نی نی سایت گفته بودن همچین موضوعی براشون پیش اومده بعد hmg و گفتن مشکوک ب کرونا در حالی ک نبوده

بله عزیزم قرص لتروزل خوردم و hmg تزریق کردم hcg مصرف نکردم. و نکته قابل توجه این ک چند روز علائم سرم ...

راستش من بعد این امپول علایم بی حالی و خواب، احساس سوزش داخل بینی و یه کم داغی دارم. البته تب ندارم اما احساس می کنم از درون داغم. شما علایمتون چیه

راستش من بعد این امپول علایم بی حالی و خواب، احساس سوزش داخل بینی و یه کم داغی دارم. البته تب ندارم ...

اولش شکم درد و کمردرد در حدی ک نمی تونستم زیاد کار انجام بدم. یک شب دردم زیاد شد تخمدون چپ و راست تیر می کشید باسنام درد می گرفت. بعد آروم شدن درداش. یکم آبریزش بینی و احساس گرگرفتگی  حدسه میزنم  و همش بی حال و دوست دارم بخوابم. ک اتفاقا دیشب حالم بد شد رفتم بیمارستان و مشکوک ب کرونا شدن ک الان بعد دو سه تا پزشک رفتن گفتن نه فقط علائم سرماخوردگی هس ک البته علائم سرماخوردگی جزو عوارض آمپول ها هم هس

فقط تخمدون چپ و راست گاهی تیر می کشه. پزشک گفت احتمال بارداری ام هس نمی دونم والا. دیشبم آزمایش بارداری گرفتن منفی شد ک البته خیییییییلی زود بود و دکترم گفتش ک خیلی زود بوده واس نتیجه

اولش شکم درد و کمردرد در حدی ک نمی تونستم زیاد کار انجام بدم. یک شب دردم زیاد شد تخمدون چپ و راست تی ...

اتفاقا منم مثل شما شدم. خیلی بی حال شدم همش دوست دارم بخوابم انگار خودمو به زور می کشونم.

احساس گر گرفتگی دارم. احساس می کنم داغم اما داغی من درونی است و تب ندارم.

بعضی حالت های سرماخوردگی رو هم دارم.

فقط تخمدون چپ و راست گاهی تیر می کشه. پزشک گفت احتمال بارداری ام هس نمی دونم والا. دیشبم آزمایش بارد ...

انشالله که باردار باشی  

خبرش رو حتما بهم بگو

انشالله که باردار باشی     خبرش رو حتما بهم بگو

انشاالله عزیزم. شما هم همینطور. من ک خیلی داغونم سردرد و چشم درد و حالت تهوع. همشم فک می کنم تب دارم ک بقیه میگن نه نداری. یک موضوعی ام پیش اومده خونه خودمون نیستیم اصلا نمی تونم استراحت کنم گاهی شک می کنم ک کرونا واقعا 

انشاالله عزیزم. شما هم همینطور. من ک خیلی داغونم سردرد و چشم درد و حالت تهوع. همشم فک می کنم تب دارم ...

من همین حالت ها رو داشتم همش استراحت می کردم. شما هم از هر فرصتی استفاده کن و بیشتر استراحت کن خیلی زودتر حالت هات بهتر میشه