2777
2789
عنوان

بچه ها جون بهم کوکوسبزی یاد میدین؟😘😘😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست
ببین برا انقد سبزی ۵ تا تخم مرغ زیاد نیس؟

زیاده ۳ تا بسته 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شمالیم قشنگم♥️

عزیزم خووت شمالی هستی پس‌سبزی هاتم از شماله 

چیزی که من گفتم رو درست کن . اگه تو سبزی هات اوجی باشه ‌که محشر میشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزم خووت شمالی هستی پس‌سبزی هاتم از شماله  چیزی که من گفتم رو درست کن . اگه تو سبزی هات اوجی ...

هست فکر کنم مامانامون دادن سبزی هارو😅😘

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
بد پیاز چی خام رنده کنم یا سرخ شده

نه بابا خام رنده کن ‌ 

نین ساعته امادست . انقدر هم خوشمزه میشه

اخه سیبزمبنیو پیاز تو کو کو سبزی ی جوربه😬

باشه عزیزم شما درست نکن 

عزیزم خووت شمالی هستی پس‌سبزی هاتم از شماله  چیزی که من گفتم رو درست کن . اگه تو سبزی هات اوجی ...

شیما جون پیاز رو با سبزی باید قاطی کنم؟

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
شمالیا به همه غذاها پیاز میزنن نزنن حس میکنن بو میده😐عادت داریم

کل ایران میگن شمالیا غذاشون یه چیز دیگست . شما درست کن اگه پیاز سبزی سیب زمینی بد مزش کرد با من 

فقط ننیدونم تو چرا کوکو سبزی بلد نیستی😂😂😂😂 عشقم ارد اینا نزن . همون تخم مرغ بزن