تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی که من گفتم رو درست کن . اگه تو سبزی هات اوجی باشه که محشر میشه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
شمالیا به همه غذاها پیاز میزنن نزنن حس میکنن بو میده😐عادت داریم
کل ایران میگن شمالیا غذاشون یه چیز دیگست . شما درست کن اگه پیاز سبزی سیب زمینی بد مزش کرد با من
فقط ننیدونم تو چرا کوکو سبزی بلد نیستی😂😂😂😂 عشقم ارد اینا نزن . همون تخم مرغ بزن