توش یه سیب زمینی رنده کن . به اندازه ای که دوست داری توش سبزی بریز نیاز به زرشک گردو هم نیست . پیاز داشتی رنده کن . بعد ادویه و تخم مرغ . حالا بریز تو روغن .
عالی میشه
از طرف یک شمالی 🤗
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهش ۵تا تخم مرغ بزن نمک و فلفل و یکم زردچوبه گردو خرد شده هم بزن میتونی یکم اردم بزنی نزدی هم مهم نیست برای انسجامشه بد قشنگ مخلوط کن بریز تو روغن داغه داغ سرخ شه
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
وزنش رو نمیدونی.من برای ۲۰۰ گرم سبزی دو تا تخم مرغ بزرگ میزنم.نمک.فلفل.زردچوبه.کمی شوید.خیلی خیلی کم شنبلیله در حد نصف قاشق چای خوری.اویش.یه نقطه پودر سیر.دو قاشق آرد گندم و یا ارد سوخاری.روغن که داغ شد یا همه رو با هم بریز یا قاشق قاشق.زیرشو کم کن سرخ شر برش گردون.ضخیم هم نباشه
سه تا تخم مرغ بشکون و دوتاقاشق ارد و ادویه و نمک بعد سبزیتو بریز هم بزن خوب..بعد تو ماهیتابه روعن بریز داع که شد کوکوتو یکم بریز پهنش کن بعد گردوهای خوردشدتو بریز بعد باقی مواد کوکو زیرشو کم کن سدخ بشه و بعد پشت ورو کن
گردو رو با گوشکوب بکوب .سبزیت بسته چخبره..۴ تا تخم مرغ بزن نمک و زردچوبه ام بزن با گردو و سبزی کامل هم بزن موادت یک دست که شد روغن بریز یهو بریز توی ماهیتابه موادتو صاف کن یک دست بشه درشو بزار زیرشم کن کن سرخ شد چارتیکش کن برگردون
💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
خیلی عالی میشه . من واسه یکی از دوستای تهرانیم درست کردن داشت شاخ در میاورد هیی میگفت گوشت داره گردو چرخ کرد میگفتم به خدا همینا توشه
فقط سیب زمینی نچته باشه . با دنده ریز رنده کنیبهتره
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .