2777
2789

چرا طلاق نمیگیرن استاتر اون تاپیک ک میگفت داره کارمای شکستن یه مردو پس میده پولدارن خانوادش..

میدونین به عنوان کسی ک ت زندگیش از هیچکس کتک نخورده و حتی صب تاپیک زدم راجب مامانم ک انگشتو محکم کرده ت پهلووم و چقددد عصبی بودم این میزان عصبانتیم برا این بود ک من تاحالا هیچ برخورد فیزیکی ای بام نشده و اینقد امروز ب مامانم گفتم ناراحتم ک اومد پهلومو بوشسد گفت معذرت میخام...

هیچوقت هیچوقت حتی یک ثانیه نمیتونم تحمل کنم اگ شوهر ایندم بیاد منو بزنه اول اینک اگ بزنه ممکنه وقتی بی دفاعه و خابه یجوری بزنم بلند نشه بعد اینک صد در صد ازون خونه و زندگی میرم جوری ک حتی برا برداشتن جهازمم برنمیگردم ت اون خونه  زدن بی احترامیه اعظمه و تحمل کردن اون شخصی ک میزنتت سخته چ برسه ب اینک دوروز دیگ بیاد نازتو بکشه و اشتی کنی باهاششش!(: اصلن منطقی نیست

و زنایی ک موقعیت دارنو طلاق نمیگیرن  درک نمیکنم چون زدن اوج تحقیره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

هیچوقت کسیو قضاوت نکن سرت میاد 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم باهات هم نظرم 

ولی واقعیت اینه برگشتن از راهی که رفتی همیشه سخته

مخصوصا تو بعضی موارد مثل ازدواج 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

منم درک نمیکنم. تو همون تاپیک هم به استارتر گفتم خبلی تعجب کردم از زنی که تحصیلکرده و مستقل بوده و تو خانواده ی خوبی رشد کرده اما انقدر ضعیف و بی دست و پاست که میگه همینکه زیر دست و پاش نَمیرم برام کافیه😐

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

وقتی دوتا بچه کوچیک داری و نمیتونی کاری کنی منم ازین حرفا میزدم ولی الان .... هی...

دوتا بچه ام داشته باشی باید بری ازون زندگی لجن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
هیچوقت کسیو قضاوت نکن سرت میاد

ببین عزیزم قصدم ازدواج نیست سر چی ته چی

منم باهات هم نظرم ولی واقعیت اینه برگشتن از راهی که رفتی همیشه سختهمخصوصا تو بعضی موارد مثل ازدواج

بله سخته ولی واقعا سخت تر از تحمل کتک و تحقیر و بدبختی و فلاکته؟؟؟؟؟

منم باهات هم نظرم ولی واقعیت اینه برگشتن از راهی که رفتی همیشه سختهمخصوصا تو بعضی موارد مثل ازدواج

ببین من واقعی و منطقی نگاه میکنم و از مواضع شخصیم و شخصیتم نگاه میکنم من وقتی بابام یکممم روم عصبانی میشه تا مدتها از چشمم میوفته من فقط بخاطر یسری رفتار توهین امیز بابام تا ۲ سال باهاش سرد بودم  متنفر بودم ازش 

پس مطمینم اگ ازدوتج کنم دقیقا همون ساعتای اولیه ای ک اون اتفاق اگ بیوفته بینمون طلاقمو میگرم

منم درک نمیکنم. تو همون تاپیک هم به استارتر گفتم خبلی تعجب کردم از زنی که تحصیلکرده و مستقل بوده و ت ...

واقعا... خندم میاد😂😂

بله سخته ولی واقعا سخت تر از تحمل کتک و تحقیر و بدبختی و فلاکته؟؟؟؟؟

عزیزم ما جای کسی نیستیم 

بعضیا بچه دارن و از اینکه اون بچه زیر دست اون آدم عوضی که دست بزن و هزارتا مشکل اخلاقی داره بمونه میترسن 

بعضیا پول ندارن و نمی‌خوان بعد چند سال زندگی مشترک برگردن خونه ی پدرشون 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

داره میگه کساییکه شرایط رفتن و دارن...چه قضاوتی؟؟؟؟

حق

ببین من واقعی و منطقی نگاه میکنم و از مواضع شخصیم و شخصیتم نگاه میکنم من وقتی بابام یکممم روم عصبانی ...

منم حساسم 

بعضی وقتا یه رفتار کوچیک باعث میشه یکی از چشمم بیفته و یادم نمیره 

ولی خب هرکس شخصیت جداگانه داره 

اون ادمام حتما یه دلیلی دارن 

مثل بچه و ...

عزیزم ما جای کسی نیستیم بعضیا بچه دارن و از اینکه اون بچه زیر دست اون آدم عوضی که دست بزن و هزارتا م ...

اونا بله، بعضیا واقعا بخاطر بچه یا نداشتن حامی، مجبورن هرشرایطی و تحمل کنن. درمورد کساییکه خانواده ی خوب و حمایتگری دارن ولی می مونن داریم صحبت میکنیم. یکی مثل استارتر اون تاپیک پربازدید که حتی بچه ام نداره