ببین عشقم پیاز با سیب زمینی رو رنده کن بعد سبزی رو بریز توش . حالا تخم مرغ بزن با ادویه هم بزن بریز تو قابلمه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم غذاهای شهرای دیگه رو نمیخورم اکثرا چون پیاز نمیزنن به قول ما گندِ بو کنه😂😂
گند بود دنه .
فکر کن تو مرغ پیاز نزن . یا فکر کن نا تو اردک یا غاز پیاز نزنیم پرک بو اماره خفه کنده
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ساری عشقم میگم که الان برا این مقدار سبزی من چنتا سیب زمینی خوبه؟
عه ساروی هستی 😑منم ساروی هستم
دیگه ابرو از ما بردی یه کوکو سبزی انقدر سوال نداره خواخور جان .یع سیب زمینی کوجیک در حدی که سبزیش بیشتر باشه
شما مرغ یا اردک بدبو رو با سبزی معطر مقایسه میکنید.
نه سبزی معطره
واسه تخم مرغش ما پیاز میزنیم