2777
2789
عنوان

سلام کرونا دلتا کمک

925 بازدید | 75 پست

سلام عزیزم وقتتون بخیر

من سه چهار روز حالم خیلی بد بود اصلا یه چیزی عجیب و غریب بدن درد و سردرد تب بالا از دست دادن حس بویایی چشایی. امروز تست مثبت شد. امروز روز چهارم مبتلا شدن بود شروع علائم. امروز تقریباً روز پنجم که من دیگه علایمو  ندارم. اما خیلی استرس دارم که مبادا تو روزهای آینده هم درگیر بشه. توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشالله که خفیف بوده و رفع شده منم گرفتم فقط چند روز اول علائم شدید و بعد خوب شدم ولی اگر خدایی نکرده سرفه زیاد دارید حتما پیش دکتر برید و اکسیژن خونتون چک شه 

عزیزم دلتا ممکنه بشه وسطش ولی ترس نداره خوب میشی زود اتفاقا اصا نترس عادی شده باور کن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
یعنی رد کردم؟

بله

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
یعنی رد کردم؟

بله معمولا

از دست دادن حس بویایی چشایی 

کرونا خفیف محسوب میشه

ولی شاید ناقل باشی مواظب عزیزانت باش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

انشالله رد کردی فقط دوران نقاهتم باز خونه بمون خودتو خسته یا در معرض هوا و باد قرار نده که خدایی نکرده برگرده بد برمیگرده.مایعات خیلی بخور

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
شما الان دیگه درگیری تا چند ماه حتی

چی جی درگیره تا ۲۱ روز فقط چرا الکی جو میدین من از پرستار و دکتر پرسیدم ۲۱ روز ناقله و بعدش شاید علایم بمونه چند ماه اونم خفیف

انشالله رد کردی فقط دوران نقاهتم باز خونه بمون خودتو خسته یا در معرض هوا و باد قرار نده که خدایی نکر ...

۲۱ روزه مگ ن؟