من سه چهار روز حالم خیلی بد بود اصلا یه چیزی عجیب و غریب بدن درد و سردرد تب بالا از دست دادن حس بویایی چشایی. امروز تست مثبت شد. امروز روز چهارم مبتلا شدن بود شروع علائم. امروز تقریباً روز پنجم که من دیگه علایمو ندارم. اما خیلی استرس دارم که مبادا تو روزهای آینده هم درگیر بشه. توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید
نه اصلا نرفتم دکتر شوهرم کروناش موثبت شد حالش خیلی بد منم بعدش همینجوری شدم از داروهای شوهرم دارم اس ...
ببین عزیزم این خیلی کار اشتباهیه که الان داری شما انجام میدی کرونا تو بدن هر کس ی جوره ممکنه مال شما سخت تر باشه یا نیاز به داروهای دیگه داشته باشی حتما حتما فردا برو دکتر و خودتو چک کن اصلا پشت گوش ننداز
معمولا میگن دو هفته ولی محض احتیاط بهتره سه هفته احتیاط کرد عزیزم
عزیزم از روز علایم گرفت و شروع سد الان ۲۵ روز گذشته من گفتم ۳۰ روز شه براداحتیاط
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ببین عزیزم این خیلی کار اشتباهیه که الان داری شما انجام میدی کرونا تو بدن هر کس ی جوره ممکنه مال شما ...
میخوام بذارم یه چند روز دیگه ببینم تا شنبه چه به سرم میاد اگ خوب نشدم بدتر شدم بزم دکتر الان ورداشتم نمک خوردم یهو سوزش شدیدی از توی حلقم تا زیر سینم حس کردم الانم درد گرفته کاش نمیخوردم به خاطر سزفه کردنم خوردم سرفم بند اومد ولی سینم درد میکنه چی شده یعنی 😭😭😭😭😭
مرسی گلم البته خودم مهم نی برام بگیرم اصادمهم نیس اونم ار اون ولی برا پدر مادرم نگرانم
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊