2777
2789
عنوان

سلام کرونا دلتا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 75 پست
نه اصلا نرفتم دکتر شوهرم کروناش موثبت شد حالش خیلی بد منم بعدش همینجوری شدم از داروهای شوهرم دارم اس ...

ببین عزیزم این خیلی کار اشتباهیه که الان داری شما انجام میدی کرونا تو بدن هر کس ی جوره ممکنه مال شما سخت تر باشه یا نیاز به داروهای دیگه داشته باشی حتما حتما فردا برو دکتر و خودتو چک کن اصلا پشت گوش ننداز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا میگن دو هفته ولی محض احتیاط بهتره سه هفته احتیاط کرد عزیزم

عزیزم از روز علایم گرفت و شروع سد الان ۲۵ روز گذشته من گفتم ۳۰ روز شه براداحتیاط

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
عزیزم از روز علایم گرفت و شروع سد الان ۲۵ روز گذشته من گفتم ۳۰ روز شه براداحتیاط

من منظورم ناقل بودن نیست. قرنطینه را رعایت می کنم منظورم اینه که تا چه روزی بگذره من بابت درگیر نشدن ریه خیالم راحت شه

کار خوبی میکنی احتیاط شرط عقله

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بچه.ها سینم میسوزه بعد اینکه نمک خوردم خیلی درد گرفته چرا اینجوری شدم چی کنم خدا کنه زود خوب بشم خیل ...

عزیزم من خودم دمنوش گلاب و لیموترش و آب ولرم با عسل با خیلی کم نمک میخورم. حال تستش ضرر نداره

ببین عزیزم این خیلی کار اشتباهیه که الان داری شما انجام میدی کرونا تو بدن هر کس ی جوره ممکنه مال شما ...

میخوام بذارم یه چند روز دیگه ببینم تا شنبه چه به سرم میاد اگ خوب نشدم بدتر شدم بزم دکتر الان ورداشتم نمک خوردم یهو سوزش شدیدی از توی حلقم تا زیر سینم حس کردم الانم درد گرفته کاش نمیخوردم به خاطر سزفه کردنم خوردم سرفم بند اومد ولی سینم درد میکنه چی شده یعنی 😭😭😭😭😭

کار خوبی میکنی احتیاط شرط عقله

مرسی گلم البته خودم مهم نی برام بگیرم اصادمهم نیس اونم ار اون ولی برا پدر مادرم نگرانم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
انشالله که زود خوب شی عزیزم ولی از من بشنو و فردا حتما برو دکتر

میخوام بمونم تا شنبه انقدر بی حالم حتی حال دکتر رفتنم ندارم شوهرمم از من بدتر اگ دیذم خوب نمیشم مجبورم برم 

مرسی گلم البته خودم مهم نی برام بگیرم اصادمهم نیس اونم ار اون ولی برا پدر مادرم نگرانم

درسته منم برا عزیزام نگرانم .ایشالله سلامت باشید

استارتر یه آمپولی هست میزنن که ریه درگیر نشه اسمشو نمیدونم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️