من سه چهار روز حالم خیلی بد بود اصلا یه چیزی عجیب و غریب بدن درد و سردرد تب بالا از دست دادن حس بویایی چشایی. امروز تست مثبت شد. امروز روز چهارم مبتلا شدن بود شروع علائم. امروز تقریباً روز پنجم که من دیگه علایمو ندارم. اما خیلی استرس دارم که مبادا تو روزهای آینده هم درگیر بشه. توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
سلام عزیزم انشالله که خفیف بوده و رفع شده منم گرفتم فقط چند روز اول علائم شدید و بعد خوب شدم ولی اگر ...
من سرفه شدید دارم ویتامینو قرصم مصرف میکنم الانم از شدت سرفه نمیتونم بخوابم نمک خوردم کمی تا زیر قفسه سینم سوخت البته خیلی کم خوردم هر چی اب میخورم هنوزم میسوزه چرا اینجوره
ن برا ناقل بودن میگم ک بشه طرفو دید از روزی ک گرفته
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊