2777
2789
عنوان

سلام کرونا دلتا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 75 پست
چی جی درگیره تا ۲۱ روز فقط چرا الکی جو میدین من از پرستار و دکتر پرسیدم ۲۱ روز ناقله و بعدش شاید علا ...

عزیزم. ندونسته ک نمیگم بعد  ۲۸ روز پدرم دوباره تستش مثبت شد 

حالا شما میخای بگی ایشون ۵ روزه خوب شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. ندونسته ک نمیگم بعد  ۲۸ روز پدرم دوباره تستش مثبت شد  حالا شما میخای بگی ایشون ۵ ر ...

ایشالا خوب شن پدرتون اره ممکنه تست مثبت شه ولی من کلی پرسیدم میگن ۲۱ روزنهایت ۳۰ روز اخه ببخشید گ عصبیم نامزدم گرفاه همش دارم میگم ۳۰ روزش بشه بتونم بببتمش😭😭😭

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
سلام عزیزم انشالله که خفیف بوده و رفع شده منم گرفتم فقط چند روز اول علائم شدید و بعد خوب شدم ولی اگر ...

من سرفه شدید دارم ویتامینو قرصم مصرف میکنم الانم از شدت سرفه نمیتونم بخوابم نمک خوردم کمی تا زیر قفسه سینم سوخت البته خیلی کم خوردم هر چی اب میخورم هنوزم میسوزه چرا اینجوره

باید صبر کنی ،تا دوره اش بگذره

کار کم انجام بده اگه تو خانه ای بیشتر مایعات بخور ،و اگر تب داشتی باز و سرفه های بدی داشتی یعنی باید بری دکتر تا ریه ات عکس بندازه 

مایعات مايعات زیاد بخور

دفع میشه

دو هفته

ن برا ناقل بودن میگم ک بشه طرفو دید از روزی ک گرفته

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ن برا ناقل بودن میگم ک بشه طرفو دید از روزی ک گرفته

معمولا میگن دو هفته ولی محض احتیاط بهتره سه هفته احتیاط کرد عزیزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
سلام گلم اکسیژن خونتو چک کردی؟

شوهرم از چهار روز پیش حالش خیلی بد بود هنوزم بد من از دیروز حالم بد شد امروزم همش سرفه شدید گلوم دارع پاره میشه نمیخوام تو این وضعیت جایی بزم