2777
2789
عنوان

همش دارم گریه میکنم بخاطر جواب ازمایشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 142 پست
بله ، بچه ی اولمه منم خیلی ناراحتم برای تیروییدم ولی مدام ذکر میگم توکل کردم بخدا ای کاش از قبل کنتر ...

من قبلش کنترل هم کردم ولی دقیقا تو همین مدت کم ک باردار شدم اتفاق افتاده برام😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مرسی از راهنماییات حتما میرم زودتر پس♥️♥️دکترمم خداییش دکتر خوبیه نمیدونم واقعا چرا نداد ...

من خواهرم تو ماه سه بارداری دچار کم کاری تیروئید شد خود دکتر زنانش براش قرص نوشت

تو سه ماه اول از مادر تغذیه میکنه نگران نباش  بعد هم یه دکتر غدد برو. البته دکتر غدد هم لازم ن ...

پس چرا نداد😢 ببین اخه میگن تو سه ماه اول اتفاقا چون از مادر تغذیه میکنه نگران کننده میشه الان خود جنین ک هورمون تیروییدی نداره از من میگیره ک منم اوضاعم یهو اینجوری داغون شده نگرانم خیلی😢😢😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
دکتر اقاصی عالیه  من رفتم پیشش الان دارم قرص میخورم

راس میگی عزیزم؟اسم کوچیک و ادرسشون چیه؟شمام مثه من تو بارداری کن کاری تیرویید گرفتی؟

وای خدا منم استرس گرفتم من ۵ هفته رفتم سونو کرد گفت ساک بارداری هست دیگه نمیدونم جنین بوده یا نه گفت ...

استرس چرا اخه عزیزم انشالا ک میرین هردوتون قلب خوشگلشو میبینین میزنه♥️😍

پس چرا نداد😢 ببین اخه میگن تو سه ماه اول اتفاقا چون از مادر تغذیه میکنه نگران کننده میشه الان خود ج ...

وای منم قبلا tpoبالا بود یه مدت قرص خوردم دیگه ازمایش ندادم یعنی خطر داره این دکترم نکرده یه ازمایش تو این دو هفته ای که فاصله افتاده تا برم پیشش بنویسه

عزیزم بعد زایمان رفع میشه منم اینجور بودم

اصلا نگران خودم نیستم اخه-نگرانم خدایی نکرده تاثیرات خیلی بدی روی جنین بذاره-نگرانم شروع داروهام تو هفته نه دیر باشه😭

طبق پریود ۷ هفته و ۱ روز  طبق سونو واژینال ۶هفته

یکی دوتا دکتر دیگه رفتی نظرشونو بگن؟ من تجربه ی پوچ داشتم ، ولی تنها ساک تشکیل شد و علائم بارداریم خیلی شدید بود و شکمم زیادی بزرگ بود. شما لطفا زود سقط نکن چون کیسه زرده هست جای امیدواریه خیلی