2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکه همسرم بهم علنا گفت بز

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که بیشعوره..ولی شوهرتم نباید گوشیشو میگرفت..حریم شخصیشه. بچه که نیست دیگه

نمیدونم والا اصن تو گوشیش چه خبره که این یهو قاطی کرد

همسر من کلا اعتقادی به حریم شخصی نداره تو این موردا

نظرش اینه که بهش ربط داره 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

این خواهر شوهرا همینن یه بار هم برای من همچین اتفاقی افتاد 

خواهر شوهر کوچیکه داشت با پدر شوهرم بد حرف میزد شوهرم بهش گفت چه خبره آروم حرف بزن برگشت به شوهرم گفت به تو گوه خوریش نیومده شوهرم جلو دستش عروسک بود با عروسک زد تو سر خواهرش 

بعدا مادر شوهرم به من می گفت اگه میزد چشم دختره در میومد چیکار میکردی گفتم من چیکار کنم می گفت تو نباید میزاشتی چرا چیزی نگفتی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

کار شوهرت خیلی زشت بود. چرا به زور وارد حریم شخصیش شده. اما اونم نباید به تو این حرفو میزد. کاش مداخله میکردی قبلش  و یه حرفی به شوهرت میزدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

باید بلند می‌شدی قشنگ میریدی بهش 

منتظر تیکه ها و بی احترامی های خیلی بیشتر از سمتش باش 

۱۷ سال هم بچه نیست این دوره زمونه ماشاالله ۱۷ ساله ها خانومی هستن واسه خودشون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
شوهر سر خواهرش داد زده و کوسن پرت کردهاگر خود اسی جواب میداد مادر شوهر شاید طرف دخترش می‌گرفت

والا اصلا دشمن خونی هم باشن زن باید از زن دفاع کنه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ولی از سکوتت خوشم اومد معلومه کنترل خشم داریتو بزرگی کردی مهم اینه شوهرت واکنش نشون داده👍

خب راستش کلا اهل این که خودمو دخالت بدم نیستم اینجور وقتا

اونا خواهر برادرن حلش میکنن

ولی من خودمو بندازم وسط میگن اووو نگاش کن دهن به دهن بچه داره میذاره آتیش بیار معرکه اس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمیدونم والا اصن تو گوشیش چه خبره که این یهو قاطی کردهمسر من کلا اعتقادی به حریم شخصی نداره تو این م ...

بهترین کار کردی

خود همسرت خواهرش دعوا کرده دیگه

شما هم جز سلام با خواهرش حرف نزن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر