من ۳۰خرداد ازمایش دادم تی اس اچم کاملا نرمال بود هنوز باردار نبودم اون موقع؛بعد هفته پیش تو هفته ۷ بارداری ازمایش دادم تیروییدم ۹/۴ شده خیلی میترسم😭 الانم خورده ب تعطیلی جوابش اومده اصلا نمیدونم چ دکتری برم کی خوبه تو تهران؟زبونم لال تاثیر بد بذاره روی جنینم چیکار کنم😭
چه استرسی برو دکتر داخلی،نبود دکتر غدد و حتی نبود دکتر عمومی،لووتیروکسین میده میخوری کنترل میشه فقط ...
ینی هر دوزی داد اشکالی نداره فقط زودتر شروع کنم؟توروخدا میشه خیالمو راحت کنین اگع اطلاعات دقیق دارین ک دیر نمیشه الان ک تو هفته هشت و خورده ای هستم شروع کنم ب قرص؟😭
کم کاری تیروئید داری .. با قرص لووتیروکسین درمان میشه من تیروئیدم ۱۲/۶ بود که هنوز دارم لووتی ...
واقعا؟؟؟؟تو بارداری کمکاری گرفتی یا از قبل انقدر بود؟چه دوری و چنتا میخوری در روز عزیزم؟دکتر خوب میشه معرفی کنی تهران؟سریع برم الان میترسم دیر شده باشه هشت هفته و ۴روزم😭
یکی دوتا دکتر دیگه رفتی نظرشونو بگن؟ من تجربه ی پوچ داشتم ، ولی تنها ساک تشکیل شد و علائم بارداریم خ ...
این کیسه زرده چیع چرا به من نگفت فقط ازش پرسیدم داحل رحمیع گفت اره تو سونو یه حفره مانند نشونم داد فقط گفت ۲ هفته دیگه بیا لک بینی هم نداشتم اما برام شبی یه شیاف نوشت
پس چرا نداد😢 ببین اخه میگن تو سه ماه اول اتفاقا چون از مادر تغذیه میکنه نگران کننده میشه الان خود ج ...
این حرفاتو منم خیلی تکرار میکردم 😂میگفتم من ک نمیدونستم حاملم یا تیروعید دارم نکنه اثر بد گذاشته ولی چیزی نیس نگران نباش کشمش و گردو و بادام اینا بخور زیاد